NUSRET ÇETİN İÇİN SON GÖREV

Kalp rahatsızlığı nedeniyle yattığı hastanede hayata gözlerini yuman Hamburg Sivaslılar ve  Sivasspor Taraftar Derneği  Başkan Yardımcısı Nusret Çetin’in cenazesi, DİTİB Mescidi Aksa Camii’nde   kılınan cenaze namazı sonrasında defnedilmek üzere İzmir’e gönderildi.

Haber : Mehmet ATAK

2 haftadır tedavi gördüğü Harburg hastanesinde vefat eden 61 yaşındaki Nusret Çetin için Hamburg Mescidi Aksa camii bahçesinde  2. imam Ferhat Sevinç tarafından kıldırılan cenaze namazında aile fertleri, çeşitli dernek temsilcileri, dostları ve yakın çevresi hazır bulundu.

Korona pandemisi sebebiyle ancak sınırlı sayıda katılımcıyla kılınan Cenaze namazında Nusret Çetin için helâllik verildi, dualar edildi. Cenaze merasiminde Nusret Çetin’in eşi Şenol hanım, oğlu Emre Çetin, komşuları Birgül Erdoğaner, başta başkan Ruhi Özer olmak üzere Sivaslılar Derneği yöneticileri ve bir kısım üyeleri olmak üzere, diğer derneklerin  başkan ve yöneticilerinden  İlhan Yılmaz (Trabzonlular), Mehmet Emin Süzen (EUBA İşadamları), Ali Baba Coşkun ve Salih İnce (Urfalılar), Murat Çinkaya (Hafik Düğer Derneği) , Doğan Öztürk (Köz Urfa), sevenlerinden Selami Aydın, Hasan Sabancı, Ülkü Çağlar, yakın arkadaşı Ünal Şenşakrak,    basın dünyasından Esma Arslan ve Erdal Altuntaş,   aile dostları Birgül Erdoğaner,  Emiç Yolcu, Nezahat Kartal ve Fatma Yavuz  göze çarpan isimlerdi.

Nusret Çetin

TORBALI’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Kalp rahatsızlığına ilaveten son günlerinde geçirdiği  böbrek yetmezliği nedeniyle hayata veda eden Nusret Çetin gözyaşları içersinde Frankfurt üzerinden İzmir’e  uğurlandı. Çetin’in cenazesi  muhtemelen Cuma günü memleketi Torbalı ilçesinde toprağa verilecek. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir