OTELİNİ KORONA HASTANESİNE TAHSİS ETTİ

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki Polat Termal Otel, Korona virüsü tedbirleri kapsamında gerektiğinde hastane olarak kullanılabilecek.

5 YILDIZLI, 700 YATAKLI

Turizmci işadamı Halit Polat, Denizli’nin Pamukkale İlçesi’ne bağlı Karahayıt Mahallesi’ndeki 5 yıldızlı, 700 yataklı otelini,  korona virüs (Kovid-19) nedeniyle hastane ya da karantina oteli olarak kullandırabileceğini bildirdi. Aynı zamanda Denizlispor Kulübü’nün eski yöneticilerinden olan 32 yıllık turizmci Polat’ın bu örnek davranışı, sosyal paylaşım sitelerinde olumlu yankılar uyandırdı.

Denizli 24haber ve Denizli Gazetesi’nin AA kaynaklı haberlerne göre  Halit Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında devletin ve ilgili kurumların gerekli çalışmaları yaptığını dile getirdi. Kovid-19’un daha fazla yayılmamasını ümit ettiklerini belirten Polat, şunları söyledi:
“İnşallah bu salgın ülkemizde daha fazla sayılara ulaşmaz. Hep birlikte bunun üstesinden geleceğiz. Herkes bu konuda seferber olmuş durumda. Birlik beraberlik içinde bugünleri de atlatacağımızı düşünüyorum. İhtiyaç olması halinde biz de otelimizde hastane ve karantina olarak hizmet vermeye hazırız. Üniversite veya başka bir kurum olur otelimizi tahsis edebiliriz. Hiçbir şey insanlarımız ve halkımızın  sağlığından daha önemli değil.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir