Resul Dindar Lübeck’lileri coşturdu

Karadeniz müziği ile ün yapan sanatçı Resul Dindar, Lübeck kentindeki Elit Event Hall salonunda muhteşem bir konser verdi.

Haber/ Foto: Kadir Taçgın

Tamamen dolu salonda gerçekleşen konserde müzik, spor ve iş dünyasından ünlü isimler göze çarparken, ilk önce sahneye çıkan Furkan Kemer, Erhan Kemer, Semih Aynalı, Fırat Boz, Mevlüt Demir ve Bayram’dan oluşan Grup Royal başarılı bir proğramla büyük alkış topladı.

Ve.. RESUL DİNDAR SAHNEDE 
Katıldığı televizyon programlarıyla dikkatleri üzerine toplayan ve seslendirdiği Karadeniz müziğiyle ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Resul Dindar sahneye çıktığında ise, salonda adeta yer yerinden oynadı.

Duman aldı dağları şarkısıyla programa giriş yapan Resul Dindar, Dalgalan Karadeniz, Geldi bir karaduman, Kendine iyi bak, Sorma hiç, Güzelliğin on para etmez, Eyvallah, Yangın yeri, Sevdam ile beraber gibi daha önce single olarak çıkardığı eserleri seslendirerek, hayranlarını coşturdu.

Resul Dindar’a sahnede Tulum’da Gökhan Alptekin, Gitariyla Evren Akman (Ton Meister ), Kemençede Emre Gürsoy, Davulda Atakan Teoman ve Bas gitarda Çağıl Doğan başarıyla eşlik ettiler. Karadeniz’in ezgilerinden sonra hayranlarıyla horon tepen Resul Dindar daha sonra, dönemin sevilen özgün ve klasik eserlerini de başarıyla yorumlayarak salondakileri büyüledi.  

SELİNA İLE DÜET YAPTI
Artvin- Hopa  doğumlu olan Türk halk müziği sanatçısı Resul Dindar’la , organizatör arkadaşı Sedat Erdoğan‘ın kızı Selina,  sahnede süpriz bir şekilde düet yaparak seyircilerden ayakta alkış aldılar. Sedat Erdoğan’ın kızı Selina, sahnede kendine olan özgüveni ve rahat hareketleriyle göz doldurdu.  

Oldukça ilgi gören konserler serisine, 18 Aralık’ta Mustafa Ceceli konseri ile devam edeceklerini açıklayan Elit Event Hall sahibi  Sedat Erdoğan kendisine duyulan güven ve desteğe de ayrıca teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir