Şair Uğur Arslan: “Hayatıma Güzellikler Girmeye Başladı!”

Ünlü televizyoncu ve şair Uğur Arslan, ünlülerin terapisti Tamay
Çelik’in sosyal medya sayfasına konuştu. Fit hali ile dikkat çeken
yakışıklı televizyoncu, uzun süredir aldığı Meridyen Terapi ile genç ve
formda kaldığını ifade etti.

Derleme: Gökhan Koca (Cesur Medya)

Kamuoyunun TV  ve eserlerinden dolayı yakından tanıdığı şair Uğur Arslan , aldığı terapi sonucu hayatına güzellikler girmeye başladığını, kötü tiplerin de de hayatından uzaklaştığını açıkladı.

ENERJI ve FREKANS DEĞİŞİMİ YÜKSELMESİ OLUNCA

Ünlü terapist Tamay Çelik‘in sosyal medya sayfasına konuşan Uğur Arslan, hayatında çok güzel gelişmelerin olduğunu ifade eden UğuArslan,

şu ifadelerde bulundu:

”Sanki bir enerji yükselmesi ve frekans değişimi yükselmesi oldu. Kendimi daha enerjik ve frekansı yüksek hissediyorum. Dolayısı ile iyi insanlarla karşılaşmaya, iyi işler yapmaya, güzellikler hayatıma girmeye başladı. Kötü frekanslı birtakım kötü tipler de Allah’ına kavuşmaya başladı.  Uzaklaştılar onlar da. Şimdi hayatımda böyle bir değişiklik var.”                    ”

PARA DA BİR ENERJİDİR

Tamay Çelik ise Uğur Arslan’ın değişim nedenini yorumlayarak,  “Bedenimizdeki enerjiler dengelendiğinde ve yüksek frekansta olduğumuz zaman, yüksek frekanstaki olayları kendimize çektiğimiz gibi isteklerimiz de daha hızlı olur. Ayrıca enerjisi düşük olan insanlar da hayatımızdan çıkar, aynı ortamda duramayız. Maddi olarak da kendimizi daha güçlü hissederiz, çünkü para da bir enerjidir ve enerjimiz yüksek olduğunda bize gelir” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir