„SEBASTİAN YENİ NESİL MEYHANE”DE EĞLENCELER TAM GAZ DEVAM!

Almanya’nın liman şehri Hamburg’da Hüseyin Koç tarafından eğlence sektörüne yeni bir tarz olarak kisa bir süre önce kazandırılan, “Sebastian Yeni Nesil Meyhane”de eğlenceler günün ritmine uyumlu bir şekilde tam gaz devam ediyor.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

Hamburg’un tanınmış sanatçıları Abedin ve Ertekin ikilisinin başarıyla sahne aldıkları nezih mekanda, gelen konuklar gecenin geç vakitlerine kadar gönüllerince doyasıya eğlenerek günün stresini özgürce atıyorlar. Uzun yıllardır eğlence sektöründe hizmet sunan işyeri sahibi Hüseyin Koç ve işletme sorumlusu KazımYıldırımmüşteri memnuniyeti için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini belirterek, „farklı bir eğlence anlayışını hizmete sunduğumuz mekanda gelen konukların kendilerini güvenli bir şekilde hissedip, özgürce eğlenmelerine imkan sunuyoruz.“ dediler.

FARKLI BİR EĞLENCE İKLİMİ YARATTILAR”

Hamburg’un Altona semtinde iki bölümden oluşan Bogarts Shisha Lounge salonunu da işleten, başarılı iş insanı Hüseyin Koç, Luruper Hauptstrasse 90, 22547 Hamburg adresindeki yeni mekanı Hamburg’luların hizmetine açarak farklı bir konsepti Hamburg’da yaşayan insanların hizmetine sundu.

Konuyla ilgili Hüseyin Koç, yeni açtığı müzikal “Yeni Nesil Meyhane” ile açıklamalarda bulundu. Koç,“Hamburg’da artık yeni bir tarz geliştirerek, eğlence sektöründe farklı bir eğlence hizmetini sunduk. Ve kısa süre içersinde de olumlu sonuçlarını almaya başladık. Sunduğumuz eğlence programlarına katılanların kesinlikle ön rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Ayrıca insanların gönüllerince rahat bir ortamda eğlenmelerine olanak sağlamak için işlettiğimiz mekanın güvenliğini önemsiyoruz. Bu anlamda bizleri tercih eden konuklarımızdan kadın-erkek olarak gelmelerini istiyoruz. insanlar hiç bir masraftan kaçınmadığımız yeni mekanımızda kendilerini çok özel hissediyorlar” dedi.

Rezervasyonlar için Tel: 017620930354

Ali Akdemir Yorum: “YENİ NESİL MEYHANE”

Hamburg’da ilk olma özelliğini taşıyan “Sebastian Yeni Nesil Meyhane” meyhane kültürünü yeni jenerasyona taşımayı amaçlıyor. Meyhanelerin günümüz ritmine uyum sağlayan modern versiyonunu şeklinde algılayabileceğimiz bu yeni mekanı Hamburg ve cevresinde yasiyan insanlarimizin ziyaret etmenizi ivedilikle öneririm.

Son 3-4 yıldır en çok trend olan mekan konseptlerinden birisi olan “Yeni Nesil Meyhane“nedir? Konsepte baktığınızda Dj eşliğinde 80’ler ve 90’lar çalan meze, ara sıcak ve sıcaklardan oluşan bir menü ile belli bir süre sakin bir müzikle sizi kıvama getirdikten sonra eller havaya yaptıran eğlence konseptli bir meyhane. Genç ve orta yaş kesimin gece hayatına dahil olabileceği, trend olabilecek mekanlara ihtiyacımız var meyhane anlamında. Meyhaneler sadece o klasik dünyanın içinde kalırsa çok belli bir grup insana hitap edebiliyor sadece, zaman içinde yok olma riski var. Bu yüzden klasik meyhanenin kodlarını taşıyıp bu kültürü yeni jenerasyona anlatabilecek bir yer burası.

Aslında çıkış amacı yemeği ve eğlenceyi aynı yerde tamamlayarak geceyi bitirmek. Sizi başka bir mekana salmıyorlar kısacası. Hamburg’un keyifli, lezzetli ve eğlenceli yeni adresi Sebastian önümüzdeki günlerde sizleri bekliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir