Solistler Geçidi gibi Sünnet Düğünü

Karadeniz’in şirin ili Trabzon’un Ortahisar Çilekli mahallesinde, Hamburglu işadamı Adem Dalkıran’ın lüks villasında, çocuklarıTaha ve Zayn’ın havuz başında gerçekleşen muhteşem  sünnet düğününde sahne alan Ekin Uzunlar, müthiş performansı, sahne şovu ve samimi hareketleriyle düğündeki konukları adeta büyüledi

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

Çok renkli görüntülere sahne olan sünnet töreninde Ekin Uzunlar‘ın dışında ayrıca, sahne alan tanınmış sanatçılar Tahsin Terzi, Kaptan Yılmaz, Mehmet Tak, Temel – Dursun ve Sedat Keskin gelen konukları adeta sahne performanslarıyla ile büyüleyerek, unutulmaz bir akşama hep birlikte imza attılar.

Düğün programının sunumunu „Trabzon’dan çıktım“ parçasıyla ününü taçlandıran tanınmış sanatçı Kaptan Yılmaz başarıyla yerine getirirken, finalde ise, sempatik tavırları, samimi yorumlarıyla Karadenizin yıldızı parlayan sanatçısı Ekin Uzunlar, müthiş kemençe ve sahne programıyla düğüne gelenleri adeta mest etti.

Daha önce yaptığı „Kör Olsun“ ve „Aramazsan Arama“ parçaları ile milyonlarca izleyiciye ulaşarak gönüllerde taht kuran sanatçı Sedat Keskin‘in, özel olarak Adem Dalkıran için sözleri kardeşlerine ait eseri duygu yüklü sesiyle sahnede başarıyla okuması düğün töreninde bulunan herkesi duygulandırdı.

TIPKI MASALLARDAKİ GİBİ „UNUTULMAZ MUTLU ANLAR“ YAŞANDI

Düğün töreninde, bir biri ardına sahne alan tanınmış sanatçılar, düğünü adeta renklendirerek solistler geçidine dönüştürdüler.

Finalde ise, sempatik tavırları, samimi yorumlarıyla Karadenizin gözde sanatçısı Ekin Uzunlar, müthiş kemençe ve sahne programıyla düğüne gelenleri adeta mest etti.

Kemençeyi adeta konuşturan Ekin Uzunlar, kemençesiyle horondan ezgilere, pop’tan, klasik müziğe, arabeskten, özgün müziğe, caz müziğinden blue müziğe kadar geniş yelpazedeki bir çok değişik eseri çalıp ve seslendirerek müthiş ve etkileyici bir programa imza attı.

Düğüne iştirak eden misafirler kemençe eşliğinde horona ve  karşılamaya doydular. Onlarca kişiden oluşan horon halkası kurdular ve gönüllerince doyasıya eğlendiler.

EKİN UZUNLAR KİMDİR?

21 Ağustos 1991 yılında dünyaya geldi. Babası Arnavut göçmeni olup, annesi ise Çaykaralıdır. Küçük yaşlarda iki tahtayı birbirine sürterek başlamış olduğu sanat hayatına dayısının desteğiyle resmiyet kazandırarak 8 yaşından itibaren kemençe çalmaya başlamıştır.

Ekin Uzunlar, 2012’de “Sır”, 2013’te “Rüzgar” ve “Çaykara Dağları”, 2014’te “Sensiz Geceler”, 2015’te “Alışamadı Gönlüm”, 2016’da “Duy Sesimi”, 2017 yılının Ocak ayında “Hediye” isimli klibi ve 2018 yılında ise “Son Bir Kez” isimli single çalışmasını çıkarmıştır.

EKİN UZUNLAR’A YOĞUN İLGİ

Karadeniz müziğinin son senelerde parlayan yıldızı olarak anılan sanatçı Ekin Uzunlar, zengin düğün programının finalinde sahne aldı. Saz ekibiyle sahneye çıkan Ekin Uzunlar, kendine has müziği, yorumu ve hareketleriyle büyük beğeni kazandı. Sanatçı programda sık sık hayranlarıyla diyalog kurdu Yaklaşık 1 saat sahnede kalan ünlü sanatçı, nefesleri kesen sahne programının sonunda, havuza atlayarak final yaptı ve sürpriz şov gösterisine imza attı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir