SunExpress Acenteleri sezon sonu yemeğinde buluştu

Hamburg’dan Antalya, İzmir ve Dalaman direkt uçuşlarına yaz sezonunda Ankara ve Adana’yı da ekleyen SunExpress Hava Yolları, Hamburg Helmut Schmidt Havalimanı ile birlikte bölgedeki Acentelerini Chili (Şili) Club’daki muhteşem yemekli toplantıda bir araya getirdi. 

Haber: Mehmet Atak/ Fotoğraflar: Cem Suveren (Gazetem.eu/ LİMAN)

Zengin uçuş hattı ve düzenli seferleriyle “Dünyanın en iyi tatil Havayolu şirketi ” ödülüne layık görülen Türk Hava Yolları ile Alman Havayolu şirketi Lufthansa ortaklı SunExpress’in  başarılı bir Yaz sezonu sonunda Hamburg ve çevresindeki satış Acenteleri ve Havaalanı yetkililerinin de katılımıyla HafenCity semtindeki Chili Club’taki yemekli değerlendirme ve sohbet toplantısında neşeli saatler yaşandı. Nefis Şili menüsünün sunulduğu gecede,  Acente temsilcileri arasında SunExpress’in düzenli uçuşları, 3 Büyük Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Avrupa kupalarındaki durumları, Filenin Sultanları Voleybol takımımızın Avrupa Şampiyonluğu gibi konular da konuşuldu.  

ETKİNLİĞE KATILAN İSİMLER

Açıkhava sohbetlerinden sonra restoran bölümündeki yemekli toplantı ile devam eden etkinlikte,  ev sahipliğini yapan SunExpress Kuzey-Doğu Almanya ve Iskandinav Bölge Müdürü Hakan Ortatepe. SunExpress Hamburg Operasyon Müdürü Yunus Özkan, SunExpress Turistik Acenteler Sorumlusu Alexander Juretzka ve Hamburg Havalimanı Havayolları ve Trafik Geliştirme sorumlusu Jan Schalk ile  Arkadasch Reisen: Osman Karakutuk, Benim Reisen: Burak Kantar, Ruchan Kazucuran, Myra Reisen:  Namık Yener,ve Meriç  Yener,  Karakaş Reisen: Hilal Karakas, Kocaman Reisen :Yılmaz Kocaman, Zafer Kocaman, Keskin Reisen :Yunus Emre Keskin, RSB Bon Voyage :Aydemir Harundag ve Betul Harundag, Bilet Dükkani : Kemal Erdogan ve  Segah Zor, Solmaz Reisen: Bilal Solmaz ve Turgay Solmaz, Reisebüro Premier : Ahmet Ora ve Kadir Tunca, Medya  temsilcileri Mehmet Atak, Cem Suveren, Erdal Altuntas ve Nebahat Uzun hazır bulundu. 

HAMBURG’DAN ANKARA VE ADANA’YA  DİREKT UÇUŞLARLA ARTAN TRAFİK

Etkinlikte   SunExpress adına konuşan Hakan Ortatepe ve Havalimanı sorumlusu Jan Schalk, Sunexpress’in düzenlediği ek uçuş seferlerinin havalimanı için olumlu yönde bir yoğunluk sağladığına dikkat çekerek, bu konuda katkı sunan Acentelere teşekkür ettiler.   Yemek sonunda yapılan çekilişte SunExpress iki uçak bileti, Hamburg Havalimanı da 4  adet Hamburg Havalimanı Özel Konuk Salonuna giriş bileti hediye etti.

İŞTE SUNEXPRESS

SunExpress (Güneş Ekspres Havacılık A.Ş.) Antalya,Türkiye merkezli bir havayolu şirketidir. Havayolu, Türkiye’nin popüler tatil yörelerinden Avrupa’ya tarifeli ve charter uçuşlar düzenlemektedir. SunExpress’in merkezi Antalya Havalimanı, Antalya’dır. İkinci merkezini Mart 2006’da İzmir’de açmıştır. Türkiye içindeki üçüncü merkezini ise 2008’de İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nda açmıştır.

SunExpress 2010 yılında, Türkiye’de ilk kez Anadolu şehirlerinden Almanya’nın önemli merkezlerine tarifeli direkt uçuşlara başladı. 2011 yılı ortasında Almanya merkezli SunExpress Deutschland isimli ikinci şirket kuruldu. Bu şirketin IATA kodu XG, ICAO kodu ise SXD’idir.[8] SXD Anadolu kentlerinden Almanya’ya direkt sefer düzenlemesinin yanı sıra Kızıl Deniz,Kuzey Afrika ve Kanarya Adaları’nı da charter seferler düzenlemektedir. Geçtiğimiz yıl ise Erbil (Irak) ve Varna (Bulgaristan) duraklarını uçuş ağına ilave etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir