Süzen’lerin düğününde Halay rüzgarı esti

Avrupa Türk İşadamları Derneği Kuzey Almanya bölge başkanı Mehmet Emin Süzen’in oğlu Tarık Ömer ile gelin Dilnaz’ın Phoenix salonundaki düğününde yoğun katılım ile Urfa yöresi ve türküleri ve halay geceye  damgasını vurdu.

Haber: Mehmet Atak / Fotoğraflar: Emir Han 

Hamburg’un Harburg-Rathaus semtinde Martin Çelik’in işlettiği Phoenix düğün salonunda, Süzen ve Omar ailesinin çocukları Tarık Ömer ile Dilnaz’ın muhteşem düğününde coşkulu saatler yaşandı.

Gece boyunca Fevzi Kızıl yönetiminde  seçkin saz arkadaşlarının oluşturduğu Sıra Gecesi ekibinin performansı ve Doğan Öztürk’ün sevilen Urfa türküleri ve coşkulu Halay parçalarıyla davetliler uzun süre pistten ayrılmadılar.  Fevzi Kızıl ile Cahit Balat’ın sunduğu Takı bölümünde ise uzun kuyruklar oluşması dikkat çekti.

DÜĞÜNE  KATILAN  BAZI İSİMLER

Oğlunun düğününde eşi Fatima ile birlikte davetlileri karşılayıp, masa masa gezerek hatırlarınnı soran ve fotoğraf ricalarını kırmayan  Başkan Mehmet Emin Süzen, takı sonrası yaptığı kısa konuşma ile, düğüne katılım yapan davetlilere teşekkür  etti.  Tamamen dolu salonda   davetlilerden göze çarpan bazı isimler şunlardı:

Emlakçi Peter Klammer, Sonja Klammer, TGH Başkanı Murat Kaplan, Syaset Bilimci Bülent Güven, Öğretmen Ayhan İlhan,  Saadet Hamburg Başkanı Salih Demirci,   Dr. Tuğrul Karaman,  İşadamları  Ahmet Arslan, Ömer Kelekçi, Mahmut Bozkurt, Ali Coşkun, Doğan Öztürk, Ömer Polat,  Salih İnce, Kasım ve Osman Baydilli, Hasan Renlkiçay, Ercan Uzunpınar,  Hüseyin Paşakurt, Tevhide Er, Fazilet Er,  Hasan Sabancı ve Orkide Sabancı,  Martin Çelik,  Ruhi Özer (Sivaslılar Der. Bş.), Remzi Jasim ( Kerkük Der. Bş.), Ali Ekinci (UID Bş. ),  Murat Yılmaz (Trabzonluular Der. Bş.), İlhan Yılmaz (Trabzonlular eski Bş.) , Sedat Akgündüz (GS Der. Bş. Yrd) , Ertaş Akçelik (Beşiktaşlılar Birliği Bş. ), Medya dünyasından Mehmet Atak, Rıza Atamtürk,  Emin Sağlık, Erdal Altuntaş, Nebahat Uzun, Meral Çelik  ve Hurşit Köse, Müzik Grubu Fevzi Kızıl, Sadık Bayram, İsmail Pelge, İsmail Beyaz, Nail Sarıgül, Gökmen İnanır, Muzo, Ayhan Yörük ve Yaşar Kanaş.

Geç saatlere kadar müzik, çeşitli oyunlar ve masa sohbetleri  ile neşe içersinde devam eden düğünde, yaklaşık bir saat süren zengin takı töreni masasında  Ali Baba Coşkun, Ahmet Arslan ve Ömer Kelekçi görev alırlarken, takı takdimlerini esprili konuşmalarıyla Cahit Balat ile Fevzi Kızıl yaptılar.  Düğünde Türkiye ve Almanya’nın diğer şehirlerinden de davetliler de hazır bulundu.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir