TANJA VE ERK GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜN TÖRENİYLE MUTLULUKLARINI TAÇLANDIRDILAR!

Uzun zamandır  Hamburg’ta yaşayan Türk kökenli Erk ile Ukrayna kökenli Tanja,  Osdorfer Landstrasse’deki Villa Mignon’da,  dünyanın bir çok ülkesinden gelen davetlilerin  katılımlarıyla  gerçekleşen bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirerek, evliliğe adım attılar.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

Almanya’nın liman kenti Hamburg’da, yaklaşık 80 kişinin katıldığı özel düğün merasiminde, Ukraynalı gelin Tanja ile Türk damat Erk’in açık havada gerçekleşen düğünlerinde çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Tanja ve Erk birlikte dans ederek düğün şenlik merasiminin açılışını gerçekleştirdiler ve ilerleyen bölümlerde yakın arkadaşları ve akrabaları onlara eşlik ettiler.

Tanja ve Erk’in Villa Mignon’da gerçekleşen ve çok özel davetlilerin katıldığı düğün töreni çok renkli görüntülere sahne oldu. Evlenen çiftler, düğün törenine gelen konuklarla tek tek ilgilenmeyi ihmal etmediler. Gelin ve Damadın kalplerini ve kaderlerini birleştirme yönünde adım attıkları  düğün eğlencesine çiftleri başta anne, baba, yakın akraba ve dostları yanlız bırakmayarak katıldılar. Çiftler mutluluğa adım attıkları bu önemli günün  program akışını en ince ayrıntısına kadar kendileri planlamışlardı.  Gelin Tanja‘nın zaman zaman bu önemli düğün gününde duygulandığı görüldü. Misafirlerin gönüllerince doyasıya eğlendiği günde,   Tanja ve Erk kendilerini yanlız bırakmadıkları için gelen konuklara tek tek teşekkür ettiler.   

Önce düğün töreniyle başlıyan program,  daha sonra da evlenen çiftleri tebrik etme ve hediyelerin takdimi ile  devam etti. Hep birlikte, çok özel hazırlanan zengin meze, düğün yemeği,  tatlı  ve içeceklerin tadına bakılarak,  masalarda konuklar kendi aralarında keyifli sohbetler yaptılar.

Yemekten sonra ise şenlik eğlencesine geçildi.  Cello ve Gitar eşliğinde canlı slow müzik programı akışına,  DJ’nin çaldığı hareketli müziklerle devam edildi. Akşamın geç saatlerinde ise yapılan bir süprizle özel getirilen davul zurna eşliğinde halaylar ve oyun havalarıyla düğün eğlencesine renklenerek  çoşkuyla  devam edildi.

DÜĞÜN PASTASINI BİRLİKTE KESTİLER!                                  

Düğün eğlencesinin sonlarına doğru;  özel hazırlanmış olan pastayı  birlikte kesip birbirlerine ikram eden çiceği burnunda çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Çiftlerin birlikte kestikleri düğün pastasından bir dilim, yapılan sembolik açık arttırmada bir davetli tarafından 800 euroya alındı.

Gecenin geç vakitlerine kadar süren düğün programında bazı davetliler mikrofunu alarak duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Güzel ve unutulmaz anların yaşandığı düğün töreniyle hayata adım atarak dünya evine giren çiftlere,  „ömür boyu mutluklar dileriz.

Evvel zaman içinde, bir varmış bir yokmuş diyelim,  „Onlar Ermiş Muradına Biz Çıkalım Kerevitine“

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir