TÜRK KULÜBÜNÜN BOKSÖRLERİ AVRUPA’DA TARİH YAZDI

Dünyanın en başarılı kulüpleri arasına girerek, dört kez Almanya ve bir kez de dünyanın en iyi kulübü seçilen EC BOXİNG’in boksörleri ringlerde fırtınalar estirmeye devam ediyor.

EC BOXİNG spor kulübü boksörlerinden Fatih Keleş, Ekran Teper, Volkan Gökçek, Alpay Yaman, Viktor Faust Christina Hammer, rakiplerini bir bir devirerek, muhteşem bir performansa imza attılar. Ayrıca gecede Hüseyin Cinkara, rakibini muhteşem bir performans ile geçerken, Emre Çukur, ise şanssız bir yenilgi aldı. Fatih Keleş rakibini nakavt ile geçerken diğer sporcularımız sergiledikleri muhteşem performanslarıyla hakemlerden tam not alarak karşılaşmadan galip ayrıldılar. Göppingen’deki salonu tıklım tıklım dolduran gurbetçi seyirciler, yaptıkları tezahüratlarla yeri göğü inlettiler.

Erol Ceylan, ‘Sporcularımın performanslarından memnunum’

Erol Ceylan

Dört kez Almanya ve bir kez de dünyanın en iyi promotörü seçilen Erol Ceylan, sporcularının performanslarından memnun olduğunu vurgulayarak, ‘Özellikle Ukrayna’dan getirdiğimiz yeni ağır sıklet boksörümüz Viktor Faust, maçın ilk dakikasında muhteşem bir nakavta imza atarak boks dünyasını kendisine hayran bıraktı. Dünya boksunda geleceğin Klitschko’su olarak algılanan bu sporcumuz ile dünyanın zirvesine çıkmaya hazırlanıyoruz. Ayrıca gerek Fatih Keleş Olsun, gerek Volkan gökçek olsun, Erkan Teper ve Alpay Yaman’da muhteşem performans sergilediler. Genç boksörümüz Volkan Gökçek, profesyonel arenadaki ikinci maçını yapmasına rağmen çok güzel işler çıkararak, izleyenlerin takdirini topluyor. Fatih Keleş’in de kendisin geliştirerek adım adım dünyanın zirvesine çıktığını görmek yine beni ayrıca gururlandırıyor. Boksörlerimden en büyük beklentim: Sürekli olarak kendilerini geliştirmeleri ve her gün bir önceki günkü performanslarının üzerine yenilerini koyarak, kendilerini geliştirip, dünya şampiyonlukları kazanmalarıdır’ dedi.

Bülent Başer, ‘Emeklerimizin karşılığını aldık’

Bülent Başer

EC BOXİNG spor kulübü baş antrenörü Bülent Başer, karşılaşmalara çok iyi hazırlanarak, büyük emek sarf ettiklerini belirterek, ‘Sporcularım antrenmanlara çok iyi konsantre olarak, büyük çabalar sarf ettiler. Gerek antrenman sırasında olsun, gerekse ringde verdiğim taktikleri de en iyi şekilde uyguladılar. Tabi disiplini de bozmayınca sonuç böyle muhteşem oluyor. Önümüze kim çıkarsa çıksın ezip geçiyoruz’ dedi. Kulübün basın danışmanı Vedat Alyaz, önümüzdeki dönemde özellikle Amerika başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında maçlara çıkmaya hazırlandıklarını vurgulayarak, ‘Ayrıca Türkiye’de açtığımız temsilciliğimiz ile ülkemizde de büyük galalar yapmaya hazırlanıyoruz’ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir