Yılbaşı gecesi Hollywood’da sahne alıyoruz!

Türk boksunun yükselen yıldızı ve ülkemizi olimpiyatlarda temsil etmiş olan ağır sıklet boksörümüz Ali Eren Demirezen, yılbaşı gecesi ringe çıkacağı Hollywood öncesi antrenörü Bülent Başer, eşliğinde yoğun antrenmanlarını sürdürüyor.

Haber: Vedat Alyaz

Sporcumuzun promotörü Erol Ceylan, ‘Dünya devleriyle kapışıyoruz, bundan sonrası çok heyecanlı olacak’ şeklinde durumu ifade etti. Ali Eren Demirezen’in Amerika’daki ikinci sınavı olduğunu vurgulayan EC BOXİNG Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan, ‘Ali Amerika’daki İlk maçında çok heyecanlıydı. Büyük bir arenada ringe çıkmak şaşırttı ve baskı oluşturdu üzerinde. İlk beş raundda Olimpiyat şampiyonu rakibi Efe Ajagba karşısında kilitlendi ve performans gösteremedi. Daha sonra toparlandıysa da bu maçı kazanmasına yetmedi. Böyle bir hatayı tekrarlamayacağını düşünüyorum. Bu hatalardan gerekli dersi çıkarmıştır sanırım. Yeni rakibi Gerahd Washington, iyi bir nokta atışı olacak Ali, için. Amerika boks piyasasında kendisini yeniden piyasaya taktim etme şansı olacaktır. Rakip çok tehlikeli bir isim. Daha önce dünyanın en tehlikeli şampiyonlarından Deontay Wilder, gibi devlere karşı ringe çıkmış bir isim rakip Washington. Zaten Amerika’da kolay dövebileceğin biriyle basit maçlara çıkarmazlar seni. Buna yayıncı kuruluş izin vermez ve maçı yayınlamaz. ABD’deki maçların hepsi ciddi ve çekişmeli karşılaşmalardır. Birbirine denk rakipler ringe çıkarılır. Birbirinden güçlü rakipler karşılaştırılır. Ben Ali’nin bu kez iyi bir başarıyla karşılaşmayı sonuçlandıracağına inanıyorum’ şeklinde konuştu.

Başkan Erol Ceylan devamla şunları söyledi:

“Yine aynı gece ringe çıkacak olan başarılı isimlerimizden Viktor Faust’ta Amerika’daki ilk maçında nakavt yapmaya çok istekliydi fakat sayı ile kazandı. Aşırı nakavt isteği onun hata yapmasına neden oldu. Rakip İago Kiladze, çok tehlikeli bir isim. Umarım bu karşılaşmada daha sakin ve düşünerek bir müsabaka gerçekleştirir. Boksörler dokuzuncu maçına böylesi tehlikeli isimlere karşı ringe çıkmaz normalde fakat bizim boksörlerimize olan güvenimiz tamdır. Onların herkesi yenebileceğine inandığımız için en iyilerle ringe çıkarıyoruz. Gözümüzü budaktan sakınmıyor ve hiçbir masraftan kaçınmıyoruz. Hollywood’daki gece çok büyük bir gala bizim için. İki tane de ağır sıklet boksörümüzü yedek olarak götürüyorum yanımda. Christian Hammer ve Michael Wallisch’i de ringe çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Dev ve başarılı boksörlerimizle Amerika’da büyük bir gösteriye çıkıyoruz. Bu kulübümüz ve Türk boksu için çok büyük bir adımdır ve umuyorum ki, boksörlerimiz bu karşılaşmaları kazanır ve alnımızın akıyla döneriz ABD’den..”

Kulübün baş antrenörü Bülent Başer, olağan üstü bir çalışma temposu içerisinde olduklarını vurgulayarak, ‘Hollywood’daki maçların ne kadar zorlu ve önemli olduğunun bilincindeyiz bu doğrultuda kanımızın son damlasına kadar mücadele veriyoruz’” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir