Hamburg basın camiasının sevilen isimlerinden, Post Gazetesi’nde uzun yıllar görev yapan ve Hamburg Türk Basın Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olan Namık Kemal Alıcı’nın vefat haberi derin üzüntü yarattı.
GAZETEM/HAMBURG
1959 doğumlu olan Alıcı, bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Hamburg Barmbek Hastanesi’nde, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Post Gazetesi’nde tam 17 yıl boyunca büyük bir özveriyle görev yapan Alıcı, meslek hayatı boyunca çalışkanlığı, dürüstlüğü ve insanlığıyla hem meslektaşlarının hem de okuyucuların takdirini kazanmıştı. Kısa süre önce emekliye ayrılan Alıcı’nın, son 6 aydır Türkiye’nin Antalya şehrinde emeklilik hayatını sürdürdüğü öğrenildi.

Basın camiasında “abi” olarak anılan ve saygı duyulan bir isim olan Namık Kemal Alıcı’nın ani vefatı, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.
Merhuma Allah’tan rahmet; başta kıymetli eşi Sevda Alıcı ve çocukları olmak üzere, ailesine, Post Gazetesi çalışanlarına ve tüm basın camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
