GELENEKSEL CUMHURİYET KUPASINI İLK KEZ GALATASARAY DERNEĞİ KAZANDI.

2003 yılından bu yana Galatasaray Hamburg derneğinin düzenlediği “Cumhuriyet etkinlikleri”  kapsamında geleneksel hale gelmiş ve bu yıl 17.’si yapılan derneklerarası Cumhuriyet Kupası Salon Futbol Turnuvası’nı,  bugüne kadar hiç şampiyonluk yaşayamayan Galatasaray Hamburg Derneği kazandı..

Haber : Ziya TOPRAK

Pandemi şartlarına uygun maske, hijyen ve temasın titizlikle uygulandığı turnuvaya salonda maksimum 60 kişiye kadar verilen izin doğrultusunda yöneticilerin sıkı tedbirler altında başarı ile gerçekleştirdikleri turnuvaya Galatasaray Hamburg Derneği, Hamburg Türk Veliler Birliği, Giresun Soğukpınar Derneği, Bergedorf Alevi Kültür Merkezi ve Hamburg Atatürkçü Düşünce Derneği katılımları ile gerçekleşti. Şampiyon GS Hamburg olurken 2. Bergedorf Alevi Kültür Merkezi , 3. Hamburg Atatürkçü Düşünce Derneği , 4. Hamburg Türk Veliler Birliği , 5. Giresun Soğukpınar Derneği olarak sıralandı. Centilmenlik Kupası Bergedorf Alevi Kültür Merkezine giderken Hamburg sporuna uzun yıllar hizmet etmiş gecen yıl aramızdan ayrılan GSK Bergedorf duayenlerinden Doğan Yıldırım adına centilmenlik plakatı eşine verildi.

Hamburg Başkonsolosu Yonca Sunel ve yeni atanan Muavin Konsolos Tuğba Erben, SPD Milletvekili Ali Şimşek ve bir çok sivil toplum örgütleri temsilcilerinin hazır bulunduğu turnuva Cumhuriyet değerlerine yakışır şekilde yapıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir