“ÖZDEMİR YA ÖZÜR DİLESİN YA DA BAŞKANLIĞI BIRAKSIN !”

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in sosyal medya üzerinden katıldığı yayında ‘2010-11 sezonunu yaşadık, 9 sezon geride kaldı. 9 senedir herhangi bir şekilde şike olayına rastlamadık’ sözlerine karşı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un hodri meydan demesinin  ardından, eski başkan Aziz Yıldırım da konuştu. Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa çömlek de “Gelişmeler bizleri de çok üzdü” dedi.

Derleme Haber: Mehmet ATAK

Fenerbahçe kulübünde başkan Aziz Yıldırım döneminde uzun yıllar yöneticilik yapmış, şimdiki Futbol Federasyonu başkanı Nihat Özdemir konuştu ve “9 senedir şike olayına rastlamadık” dedi. Bu sözler Fenerbahçe başkanı Ali Koç tarafından Trabzonspor’un 2010-11 sezonu ile ilgili iddialarını çağrıştırdığı gerekçesiyle çok sert bir şekilde protesto edildi. Başkan Ali Koç, Özdemir’e seslenerek, “2010-2011 sezonunun şampiyonu kimdir, açıkla” dedi. 

AZİZ YILDIRIM SAÇMA BULDU
Cuma günü başlayacak olan Süper Lig karşılaşmalarında teknik direktörsüz olarak sahaya çıkılacak olmasının sıkıntısını yaşayan Fenerbahçe camiasında kafaları karıştıran bu son olay, kısa zamanda medyaya konu oldu. Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan, eski başkan  Aziz Yıldırım’la telefonda görüştü. Epeyce zamandır sesi çıkmayan Aziz Yıldırım’ın bu tatsız olay karşısında kendisini arayan Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e, “Nihat bey, böyle saçma sapan bir şey olabilir mi ?” dediğini yazdı.

 RIDVAN DİLMEN “YA ÖZÜR YA İSTİFA” DİYOR

Fenerbahçe’nİn “şeytan” lakaplı eski futbolcusu ve kısa bir dönem yönetiminde yer almış olan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV’de Yüzde Yüz Futbol programında  Nihat Özdemir-Fenerbahçe gerilimi hakkında konuştu ve Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın bu gerilimle ilgili yorumlarını aktardı.

 Aziz Yıldırım’ın “Çok üzülüyorum, bu konulara girmek ve bu kargaşaya alet olmak istemiyorum. Bildiğim tek şey, yönetici arkadaşlarımla, teknik kadroyla, futbolcularla alnımızın akıyla kazandığı bir kupa var, merak ediyorlarsa gitsinler müzede görsünler, girsinler TFF’nin sitesinde kim şampiyon yazıyor baksınlar” dediğini nakleden Rıdvan Dilmen, şöyle dedi:
“Nihat bey, eğer özür dilemiyorsanız federasyon başkanlığı da yapmayacaksınız çünkü artık kaos geliyor.”

Mustafa Çömlek, soldan ikinci

ALMANYA FENERBAHÇELİLER DERNEKLERİ ÜZGÜN ve ŞAŞKIN 
Uzunca bir dönem Almanya Fenerbahçeliler Dernekleri başkanlığını da yapmış olan Hamburg Fenerbahçeliler Derneği  başkanı ve FB kongre üyesi Mustafa Çömlek, konuyla ilgili açıklamasında,  “Tam da hem Korona sebebiyle ara verilip bu hafta sonu  başlayacak olan Süper Lig öncesinde ve Fenerbahçe kulübü olarak bazı mahkeme kararlarının beklenildiği bir dönemde Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in her mânâya çekilebilecek bu sözleri sarfetmesi tek kelimeyle talihsizliktir, yakışıksızdır. Konu hakkında  Almanya’daki derneklerimiz de rahatsız durumdalar. Nihat Özdemir’in sözleri zamanlama olarak da çok mânidardır. Hangi çevrelere yaranmak istediğini bir türlü çözemedik. Başkanımız Ali Koç’u destekliyoruz, her zaman yanındayız.” şeklinde konuştu.   

 İlgili haber: ALİ KOÇ’TAN NİHAT ÖZDEMİR’E “HODRİ MEYDAN!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir