SUNEXPRESS’TE GÜÇLER BİRLEŞTİ

THY ile Lufthansa ortaklığındaki SunExpress, bünyesinde 10 yıldır turistik branşta bazı ülkelere yönelik faaliyet gösteren “SunExpress Deutschland GmbH” adlı kuruluşunu kapattı. Türkiye’nin değişik şehirlerine yaptığı direkt seferlerle beğeni kazanan ana şirket SunExpress ise normal uçuşlarına devam ediyor. Edinilen bilgilere göre, kapatılan şirket için hizmet veren 12 uçak Türkiye filosuna katılacak.

ACENTA VE BÜROLAR BİLGİLENDİRİLDİ

Çok ani bir kararla yapılan operasyon hakkında tüm seyahat acentesi ve ilgili bürolara  gönderilen “SunExpress, Türk turizmin ortağı olarak pazar konumunu güçlendiriyor” temalı yazı ile gelişmelerin açıklandığı bildirimde şu noktalara yer verildi:

“SunExpress, 1989’dan beri sizlerin güvenilir iş ve çözüm ortağınız oldu ve olmaya devam edecektir. Ani gelişen dış faktörler, çalışma anlayışımızı değiştirmemizi gerektirse de, biz daima siz, değerli iş ortaklarımızın yanınızda olacağız, çünkü esneklik DNA’mızda var. COVID 19, havayolu seyahatlerine olan talebi ve dolayısıyla bu alandaki kapasiteyi ciddi ölçüde etkiledi. Piyasadaki ani değişikliklere ayak uydurmak ve kapasitemizi sürdürülebilir hale getirmek amacıyla, SunExpress Almanya ve SunExpress Türkiye olmak üzere iki havayolu şirketimizi tek bir operasyon altında birleştirerek, gücümüzü artırmaya ve segmentlerimizdeki pazar liderliği konumumuzu pekiştirmeye karar verdik.

Müşterilerimize, Türkiye ile Avrupa arasında daha pek çok bağlantı noktamızla hizmet verebilmek için, kapasitemizi ve uçuş ağımızı yeni düzene uygun hale getiriyor ve alıştığınız, güvendiğiniz iş ortağınız olmaya devam ediyoruz. Şirketlerimizin konsolidasyonuyla, hem Avrupa genelindeki güzergahlarımıza daha fazla önem verecek hem de Türk misafirperverliğini öne çıkaracağız. Böylece bize çok keyif veren ve onur duyduğumuz işimizi çok daha iyi yapacağız: Müşterilerimizi Türkiye’de güneşin hiç eksik olmadığı yerlere götürmeye devam edeceğiz. En içten dileklerimizi sunar, başarılarınızın devamını dileriz.”

SunExpress acente yönetim ekibimiz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir