Alevi Toplumu Hamburg Mitte’den Kahvaltı ve Bilgilendirme Toplantısı 

Yoğun bir katılımla     Oscar-Schlemmer Str.21   adresinde  gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Yeni seçilen Yönetim  ve Denetleme Kurulu tanıtıldı.

Alevi Toplumu Hamburg Mitte derneğinin yeni yıl önceki kahvaltı etkinliğinde  Berlin Federal parlamentosundan Metin Hakverdi, Hamburglu  siyasetçiler Thaddäus Zoltskowski, Barış Öneş, Ali Kazancı, Bergedorf’dan Ali Şimşek,TGH başkanı Murat Kaplan,Veliler Birliği başkanı Azmi Akgül ve İç Hastalıkları uzmanı Dr.Yakup Bahar konuklar arasındaydı.

BAŞKAN HÜLYA ÇAĞRI’DAN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR VE YÖNETİMİN TANITIMI

Geçen ay yapılan seçimli Genel Kurul’da  tekrar Başkanlığa seçilen Hülya Çağrı,   misafirlere ve konuklara hitaben yaptığı konuşmada,  geldikleri ve bu Pazar gününü kendileriyle  paylaştıkları için teşekkür etti ve yılın son kahvaltı etkinliği olması sebebiyle yeni yılın sağlık ve huzurla geçmesi ve artık savaşsız , tüm dünyada barışın hakim olduğu bir yeni yıl dilekleriini sundu.

Geçtiğimiz dönemde yapılan çalışmalardan dolayı tüm kurucu üyeler ile Yönetim,  Denetleme  ve  İnanç kurulna da  teşekkür ederek

yeni seçilenlere başarılı ve uyumlu bir çalışma dönemi dileyan Bakan Hülya Çağrı, derneğin yeni yönetimini de misafirlere tanıttı.

Başkan :Hülya Çağrı

Başkan yardımcısı:  Pembe Kaplan

Sayman: Gazi İyidoğan

Yönetim Kurulu: Hasan Tursun, Sevilay İyidoğan, Seyhan İnce ve Fethiye Tursun

Y. K. Yedek üyeler:Nurten Yurtsever,Serdar Arslan ve Seniye Kavak

Denetleme Kurulu : Bülbül Şahin, Fikret Baytek, Vahide Arslan, Sebiha Kaplan ve Ali Çağrı

Kahvaltıdan sonra çifte vatandaşlık,  çeşitli vergiler  ve güncel konular konuşuldu. Herkes kendi dalında bilgiler verdi. Sıcak bir aile ortamında karşılıklı sohbetler saatler boyunca devam etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir