ATC Handels Yeni Modern Binasına Taşınıyor!

Yusuf Demir ve iş ortağı Marcus Veithhoefer’e ait olan ATC Handels GmbH ve Therapiebedarf 24 şirketleri, Schleswig-Holstein eyaletine bağlı Borstel-Hohenraden ilçesinin sanayi bölgesinde bulunan modern bina kompleksine taşınıyor.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

Sağlık sektöründe muayenehane, klinik, hastane ve rehabilitasyon merkezlerinin her türlü tıbbi gereksinim ve ihtiyaçlarını karşılamakta olan ATC Handels GmbH ve Therapiebedarf 24  adlı şirket, Schleswig-Holstein eyaletine bağlı Borstel-Hohenraden ilçesinde   Am Dolmen 7 adresindeki yeni binasına taşınıyor.Taşınma dolayısıyla düzenlenen muhteşem açılış törenine ilçenin belediye başkanı Harm Kähler, Schleswig-Holstein CDU partisi eyalet yönetim kurulu üyesi Barış Karabacak, iş adamları Ahmet DemirMehmet DemirSavaş Ardıç ve  Namık Ardıç olmak üzere çok sayıda, iş, spor ve siyaset çevresinden vatandaş katıldı.Açılış dolayısıyla düzenlenen törende, gelen konuklara zengin yiyecek menüsü ve çok çeşitli içecekler ikram edildi. Törende Yusuf Demir ve iş ortağı Marcus Veithhoefer özel hazırlanan pastayı birlikte keserek gelen konuklara ikram ettiler.Taşınma işlemlerinin  aralık ayında tamamen  biteceği ve şirketin ofis ve üretim, paketleme işlemlerinin tamamen yeni ve  geniş kapasiteli modern binasında sürdürüleceği belirtildi.

ŞİRKET SAHİBİ YUSUF DEMİR’DEN TEŞEKKÜR

Şirket sahibi Yusuf Demir, 8 yıldır bu sektörde faaliyet sürdürdüklerini belirterek, “ Artık çalışmalarımızı yeni modern binamızda tam kapasiteyle sürdüreceğiz. Yeni binamızın açılışı nedeniyle bugün aramızda bulunarak bizleri yanlız bırakmayan ve onure eden tüm konuklarımıza teşekkür ederiz” dedi. Şirket muayenehane, klinik, hastahane ve rehabilitasyon merkezlerinin her türlü tıbbi gereksinim ve ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Biz de Liman Dergisi ve Gazetem EU ailesi olarak, ATC Handels GmbH ve Therapiebedarf 24 şirketler grubuna başarılar dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir