Barış Karabacak, tarihi Klosterschatz Restaurant’a ortak oldu

Schleswig-Holstein Eyaletinde Uetersen Belediye Meclis Başkanı ve Pinneberg’deki Kurt Personal sahibi CDU’lu aktif siyasetçi Barış Karabacak, girişimcilikte yeni bir adım daha atıp, bu defa ünlü bir restorana ortak olarak faaliyet sahasını genişletti.

Haber: Mehmet Atak (Gazetem.eu/Liman) 

Pinneberg ilçesi yakınındaki Uetersen, Almanya’da Güller Memleketi olarak anılıyor ve her yıl yüzlerce çift bu şehire nikahlanmak için geliyor. Yıllık ortalama nihah sayısı ise 550.. Bu nedenle, “Hochzeit Stadt” lâkabıyla da meşhur olan bu kentte hergün 5 Nikah memuru hizmet veriyor.

İşte Uetersen Belediye Meclisi Başkanı ve Pinneberg’deki Kurt Personal şirketi sahibi Barış Karabacak’ın  ortak olduğu Kolsterschatz restoran da, nikah törenleri vesilesiyle katılımcılara hergün sunduğu yemek çeşitleriyle ünlü bir uğrak yeri  olarak Güller şehrinde  uzun yıllardır  faaliyet gösteriyor. 

150 kişiye hizmet verebilecek kapasiteye sahip olan ve 1664 yılında inşa edilen Klosterhof 4 adresindeki  tarihi Manastır‘dan adını alan Klosterschatz‘da leziz yemekler haricinde, nikah pastası siparişleri de alınıyor. Ayrıca küçük çapta eğlenceler de düzenleme imkanı var. Bu ünlü mekanın yeni ortağı Barış Karabacak, “Uetersen, yalnızca çevredeki insanların değil, Hamburg, Bremen, Hannover ve Almanya’nın diğer şehirlerinden nikahlanmak üzere her milletten insanların gönül rahatlığı ile gelebilecekleri bir şehir olarak hizmet verecek durumdadır. Klostershatz restoran da bunun bir parçası olacaktır” açıklamasında bulundu.

İrtibat Tel: 040 607 318 29  / 0176 623 52 888

Barış Karabacak: 0176 48 32 15 67

Mail: info@klosterschatz.de

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir