CDU’lu Politikacılarla Göçmen kökenlilerin sorunları konuşuldu

Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Hamburg Fraksiyon Başkanı Dennis Thering ve heyeti ile  CDU Schleswig-Holstein (SH) Milletvekili Seyran Papo İş İnsanlarıyla görüştüler. Ararat firmasından Ömer Polat ve Yasemin Duman’la birlikte Patara restoranına gelen politikacılarla, özellikle göçmen kökenli insanların sorunları ele alındı.

Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Hamburg Fraksiyon Başkanı Dennis Thering ve heyeti, CDU Schleswig-Holstein (SH) Milletvekili Seyran Papo ile birlikte iş insanlarıyla görüştü. Harburg ilçesindeki Köz Patara restoranında, Ararat GmbH Genel Müdürü ve Manşet gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Polat, Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Duman‘ın beraberindeki politikacıların yanı sıra Köz Patara restoranı işletmecisi Ramazan Balat, İş İnsanları Burhan Polat ve Orhan Güler görüşmede hazır bulundular.

Görüşme sırasında siyasiler ve katılımcılarla Harburg ilçesinin güvenliği, göçmen kökenli işverenler, yasa dışı olaylar, göçmen kökenli insanların sorunları gibi konularda görüşler bildirildi.

CDU’NUN  PROJESİ ELE ALINDI

CDU’nun en önemli projelerinden birisi olan, mülteci olarak başvuran insanların meslekleri olduğu taktirde ve iş bulmaları durumunda iltica durumlarının kaldırılacak olması da görüşmede yer aldı.

Mültecilerin suç işlemesi durumunda yapılması gerekenler ve göçmen kökenli olup uzun yıllar Almanya’da yaşayan insanların durumları ve ırkçılık ile ilgili de görüşler dile getirildi.

Ayrıca Harburg ilçesinde yasa dışı olayların sıkça olduğu, kısa bir süre önce silahlı çatışmanın yaşandığına dikkat çekilirken, bölgede yasa dışı olayların önüne geçilmesi ve ne gibi önlemler alınması ile ilgili fikirler anlatıldı

Haber/Foto : Naciye ASLAN (Manşet)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir