CHP Hamburg Birliği’nden ziyaretler zinciri

2022 yılı Aralık ayında Hulisi Işıtan Başkanlığında göreve gelen CHP Hamburg Birliği Yönetim Kurulu, kısa zamanda gerçekleştirdiği etkinliklere ilaveten,  14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde yoğun bir ziyaret proğramı başlattı. CHP Birliği, 12 Mart’ta seçilen Hamburg Türk Basın Birliği’ne de bir nezaket ziyaretinde bulundu. 

Gazetem (Özel)

3 ay önce yapılan  Genel Kurul’da seçilen Hulisi Işıtan Başkanlığındaki CHP Hamburg Birliği’nin Yönetim Kurulu kolları sıvayarak, önce salon etkinlikleri, ardından da çeşitli kesimlere yapılan  yoğun ziyaretlerle 14 Mayıs seçimlerine hazırlanıyor.

TÜRK BASIN BİRLİĞİ’NE NEZAKET ZİYARETİ

CHP Hamburg Birliği Başkanı Hulisi Işıtan, yönetim kurulu üyeleri Musa Özer, Taşkın Irmak, Hakan Demir ve Kadın Kolları Başkanı Eylem Endam Doğan’la birlikte, 12 Mart’ta seçilen Hamburg Türk Basın Birliği’nin yeni yönetimine bir nezaket ziyaretinde bulundu. Öz Urfa restoran salonundaki görüşmede HTBB Başkanı Mehmet Atak, Başkan Yardımcısı Ahmet Durmuş, Sayman Bekir Tanrıkulu ve yönetim kurulu üyeleri Evrim Şendur ile Hurşit Köse hazır bulundu. 

CHP Birliği Başkanı Hulisi  Işıtan,  derneği adına tebrik ve başarı dileğinde bulunurken,  HTBB Başkanı Mehmet Atak da kendilerine teşekkür etti ve kısa zamanda hayata geçirdikleri projelerden dolayı tebriklerini sundu. Görüşmeye katılanların dile getirdikleri çeşitli konuların yanında, her iki derneğin de bu yıl içersinde ele alacakları bazı projelere değinildi ve bu tür görüşmelerin devamı üzerinde fikir birliğine varıldı.

CHP HAMBURG BİRLİĞİ’NDEN YOĞUN ZİYARET PROGRAMI

14 Mayıs seçimleri öncesinde Hamburg ve çevresine yönelik yoğun ziyaretlerle dikkat çeken CHP Hamburg Birliği, şu ana kara Hamburg Türk Toplumu (TGH), Sivaslılar ve Sivasspor Taraftar Derneği, Türk Veliler Birliği, Alevi Kültür Merkezi, HAAK-BİR, Başkonsolosluk ve Ataşelikler, DİTİB Hamsi Etkinliği, Sivas Hafik Dülger Derneği, Kuzey Almanya Beşiktaş Derneği, HTBB,  EUBA dernekleri ziyaret edildi.Bugün ise Demokrat Çorumlular Derneği ile  DİDF ile görüşmeler var. 1 Nisan’da Sinoplular Derneği.  31 Nisan Tokatlılar Dereneği, 9 Nisan Bergedorf  Alevi Derneği ziyaretleri proğrama alınmış durumda.

Ziyaretler hakkında konuşan Başkan Hulisi Işıtan“Seçimlere kadar Hamburg ve çevresindeki tüm kesimlerle görüşmüş olacağız” açıklamasında bulundu. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir