CHP HAMBURG’DAN ÇOŞKULU BİRLİK KAHVALTISI!

Almanya’nın Hamburg şehrinde bundan kısa bir süre önce yapılan olağan genel kurulda yeni yönetim kuruluna seçilen çiceği burnunda Cumhuriyet Halk Partisi Hamburg Birliği Yöneticileri, ilk icraatları olarak düzenledikleri birlik kahvaltısında 180 kişiye yakın üye, sivil-toplum örgütü temsilcileri ve iş insanlarını bir araya getirdiler. Yoğun bir katılımın olduğu birlik, beraberlik ve çosku içersinde geçen kahvaltıya, CHP eski dönem milletvekilli ve Kültür ve Sanat Platformundan sorumlu CHP genel başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Ercan Karakaş da misafir olarak katıldı.

Haber: Ali Akdemir

İD- Diamond Veranstaltung Saal’de, yönetim kurulu üyesi Zeynep Arslan, Lider Dalyan ve Erdoğan Bayram’ın çağrı ve koordinesinde gerçekleşen kahvaltıda başkan Hulusi Işıtan gelen konuklara yönelik yaptığı açılış ve selamlama konuşmasının ardından, önlerine koydukları etkinlik tarihleri ile ilgili bilgilendirici açıklamalarda bulundu.

Hamburg SPD Eyalet Meclisi Milletvekili Ali Şimşek ve Yeşiller Partisinden Bayram İnan’ında aralarında olduğu kahvaltı etkinliğine katılan konuklar, bir yandan özenle hazırlanan zengin kahvaltı menüsünün tadına bakarken, diğer yandan kendi aralarında keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Kahvaltıda kısa süre içersinde 30’un üzerinde kişinin derneğe yeni üye olarak kazandırıldığı belirtilerek, çalışmalara destek verilmesi istendi.

BÜLENT TEZCAN HAMBURG’A GELİYOR!

Birlik kahvaltısında ayrıca, Hamburg’a 18 Aralık 2022 tarihinde Pazar günü, saat 16:00’de, İD-Diamond Veranstaltungsaal Oehleckerring 19a 22419 Hamburg adresine CHP Yurt Dışı Örgütlenmeden sorumlu genel başkan yardımcısı Bülent Tezcan’ın „Seçime Giderken, İkinci Yüzyıl Vizyonu“ konulu bir toplantıya konuşmacı olarak katılacağı duyrularak, etkinliğe aktif katılım sağlanması yönünde çağrıda bulunuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir