DÜĞÜN SALONLARININ EFENDİSİ SEZER ATILANOK

23  yıldır Hamburg’da açtığı salonlarla  düğün sektöründe önemli bir yer tutan MASAL De Lux’ün sahibi Sezer ATILANOK,  bu branşla ilgli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de Turizm ve Otelcilik üzerine tahsilini tamamladıktan sonra Almanya’nın Hamburg kentine yerleşen Sezer ATILANOK, “23 yıl zarfında 4 bin çiftin düğünü bizim salonlarımızda gerçekleşti” sözleriyle başladığı konuşmamızda , kendisine “Düğün Salonlarının Efendisi” sıfatını yakıştıranlara çok teşekkür ettiğini belirterek, “Bu sıfata  lâyık  görülmemden dolayı büyük gurur duydum” dedi.

İşte MASAL De Lux adlı düğün salonu sahibi Sezer ATILANOK’un ifadelerinden dikkat çeken noktalar:

* Almanya’yı da sarsan Korona pandemisi dönemini, aldığımız önlemlerle en az hasarla atlattık. Şimdi her şey normale dönmüş durumda.

* Amacımız, salonlarımızda  insanlara güven verecek tarzda ve  dürüst bir şekilde en iyi hizmeti vermektir. Bunca yıl zirvede kalmamız da bu nedenlerledir.

* Mutfak ve servis  ekibimizle müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak, bizim en başta gelen prensibimizdir.

* Nişan, Kına, Düğün, Sünnet, Panel,  İftar, Konser ve Eğlence etkinlikleri için salonlarımızda en kaliteli hizmeti  sınırsız olarak sunuyoruz.

* Dekorasyon, Kuaför, Düğün Pastası, Müzik, Fotoğraf ve Kamera , Kuyumcu, Gelinlik, Mobilya konularında yardım hizmetleri verilmektedir.

Sezer ATILANOK’la görüşmemiz, “anılar” bölümünde “Bir kişi bizim salonlarımızdaki düğünlerle  tam 4 defa evlendi” sözüyle noktalandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir