BENİMLE EVLENİRMİSİN ? DOĞAN ÖZTÜRK

Hamburg’da yaşayan Urfalı sanatçı Doğan Öztürk, son klibindeki “Benimle Evlenir misin?” adlı parçayla zirveye oturdu.

Küçük yaştan beri müzikle içiçe olan ve 2009 yılından itibaren söz yazarı, beste ve okuduğu parçalarla müzik dünyasına profesyonel tarzda atılıp üne kavuşan Hamburglu sanatçı Doğan Öztürk, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Fantezi, Arabesk ve Uzun Hava türünde seslendirdiği parçlarla müzik dünyasına adını yazdırdı. Şu sıralarda ise İspanyol müziğinden 2 parça ile hayranlarının karşısına çıkmağa hazırlanıyor.

Yoğun restoran işletmeciliğİ nedeniyle Konser tekliflerine olumlu cevap veremediğini belirten sanatçı Doğan Öztürk, “İşleyen demir pas tutmaz” misali, bazı yöresel etkinliklerde sahne alıp, okuduğu seçme parçalarla hayranlarının karşısına çıkmakla yetiniyor.

BESTELER BİZİ SÖYLER

Zaman zaman Film teklifleri de aldığını ve şu aşamada henüz film konusunu düşünmediğini ifade eden Öztürk, sözlerini bizzat yazıp bestelediği 20’ye yakın parçayı Türkiye’nin en seçkin sazları eşliğinde klip yaparak yayınladığını söyledi. “Beste, manevi yönden ani olarak gelen bir duygudur” diyen Doğan Öztürk, evininin bir bölümünü de stüdyo haline getirerek çalışmalarını orada sürdürüyor.

Acı Deprem, Anneler Günü, Kurdish Mahsup“ gibi izlenme rekorları kıran parçalardan sonra, geçtiğimiz günlerde yönetmenliğini Alişan Güney Yıldırım’ın yaptığı “Benimle Evlenir misin?” adlı parçasıyla da bir hayli beğeni kazanan Doğan Öztürk, Youtube üzerinden 400 bini aşkın izleme oranına ulaşmasının sevincini yaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir