Emir Süpermarkt dualarla hizmete açıldı.

Hamburg yakınındaki  Schenefeld’te çoktandır ihtiyacı hissedilen tam donanımlı bir market, nihayet Elazığlı Nusret Ateş’in sahibi olduğu Emir Süpermarkt adıyla hizmete açıldı.

Haber: Mehmet Atak/ Fotoğraflar: Ahmet Durmuş

Elazığlı iş insanı Nusret Ateş, uzun yıllar Gastronomi – Döner sektöründe faaliyetlerini sürdürdüğü işyerinin hemen yanı başında,  Schenefelder Platz 1 adresinde kapanan textil satış firmasının yerine, Eidelstedt Camii İmamı Burhanettin Arslan hocanın açılış duasıyla hizmete giren EMİR SUPERMART‘ı da  açarak hayalindeki bir  projeyi daha gerçekleştirdi. “Uzun zamandır hayal ettiğim market işiyle müşterilerimize kaliteli mallar ve uygun fiyatlarla hizmet vermek bizim prensibimiz olacaktır.”  diyen Nusret Ateş,, açılış gününe yoğun ilgi gösteren dost ve müşterilrine teşekkür etti. 

MARKET- KASAP- PASTANE- SEBZE-MEYVE BÖLÜMLERİ VAR

Gazeteci, STK ve Spor dünyasının etkin isimlerinden Bekir Tanrıkulu’nun İşletme Müdürü olarak görev  yaptığı yüzlerce metrekarelik EMİR SÜPERMARK,  binlerce çeşit ürünlü  Market ile Kasap, Pastane ve taze Sebze-Meyve bölümleri ile  müşterilerine Pazartesi- Cumartesi   07-20.00 saatleri  arasında hizmet veriyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir