ESBAU Firması 2. Şubesini Hamburg’da açtı

2009 yılından beri Bremen’de faaliyet gösteren ESBAU firmasının ikinci şubesi Hamburg’da törenle hizmete açıldı.

Haber: Mehmet Atak/ Fotoğraflar: Emir Han (Gazetem.eu/ Liman) 

Almanya’nın Bremen kentinde Erdal Yıldıran ve eşi Semahat Yıldıran tarafından aile şirketi olarak kurulan ESBAU firmasının ikinci şubesi, Hamburg’un Wandsbek semtindeki Walddörfer str. 128 adresinde düzenlenen açılış gününde   dualarla hizmete girdi. Açılıs kordelesi, Hamburg Merkez Camii İmamı Ercan Yüksekkaya‘nın yönettiği Dua faslından sonra T.C. Hamburg Ticaret Ataşesi Emine Pelin Ferah ile ESBAU  firmasının  sahibi Erdal Yıldıran tarafından  alkışlar arasında kesildi. İmam  Ercan Yüksekkaya, dua konuşmasında ESBAU için “Helal kazanç, bereket, başarı, kazadan beladan korunma, hayırlı hizmetler ve bol kazanç” temennisinde bulundu. Ticaret Ataşesi E. Pelin Ferah da hayırlı olması ve başarı dileklerini ifade etti. Firma sahibi Erdal Yıldıran ise, açılış gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür ederek,  yiyecek ve içecekler bölümüne davet etti. Gazeteci Birol Tan, “Almanya’da 3  nesildir var olan vatandaşlarımızın her alanda verdikleri emeklerle bu günlere gelişimizde çok büyük rolleri var. ESBAU’da onbinlercesinden bir tanesidir. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.   

AÇILIŞ TÖRENİNDE HAZIR BULUNANLAR

Hamburg’da 450 metrekarelik geniş bir alanda kurulmuş olan ESBAU‘nun açılış günü törenine iştirak edenlerden bazı isimler şunlardı:

T.C. Hamburg Ticaret Ataşesi Emine Pelin Ferah, Kuzey Almanya İslam Toplumu Başkanı Mehmet Karaoğlu, Yozgatlılar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Bremen Bölge Başkanı Şemsettin Yıkıulmaz ile  önceki dönem Başkanı Salih Çelik, Bremen Müsiad Başkanı Muhammet Çoban,  Bremen Türk Basın Birliği Başkanı Birol Tan, Aşağı Saksonya Entegrasyon 2. Başkanı Güral Atsız, Bremen’den işadamı Harun Sapmaz, Bremen POST Gazetesi temsilcisi Hasan Akdoğan, Hamburg Türk medyasından   Mehmet Atak (HTBB Başkanı) , Emin Sağlık (Türkses)  ve Emir Han (Gazetem.eu)..  Ayıca ilerleyen saatlerde Hamburg ve Bremenli işverenler, mühendisler kuruluş temsilcileri de bizzat gelerek hayırlı olsun dileklerini bildirdiler. 

ALMANYA’DA DİĞER ŞUBELER DE AÇILACAK

Erdal Yıldıran’ın “İnşaat”, eşi Semahat Yıldıran’ın “Koordinatör” oğulları Murat Yıldıran’ın “Seramik” bölümü sorumlusu olarak hizmet verdikleri   ESBAU firmasında, “Satış Müdürü”olarak da Mehmet Salim Topal görev yapıyor. Firmanın Hamburg İrtibat telefonu ise: 040- 52 20 59 41 

Patron Erdal Yıldıran, ESBAU firması hakkında şunları söyledi: “Firmamız 14 yıldan beri faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor. Özellikle kırık dökük, kanser üreten Asbestli yapıların temizlenmesi konusunda sertifikalı uzman ekibimizle hizmet vermekteyiz. Bremen’deki ana depomuzda firmalar için  30.000 metrekarelik  fayans malzememiz hazır durumdadır. Hamburg’daki ESBAU şubemiz 450 metrekarelik Show Room ve Park alanı ile hizmet vermektedir.

Firma olarak Almanya’nın diğer büyük merkezlerinde de şube açma düşüncemiz Korona nedeniyle ertelenmişti. Şimdi Hamburg’dan sonra Berlin, Hannover, Köln, Frankfurt ve Münih şehirlerinde de birer şube açarak, hizmetlerimizi Almanya çapında yayma düşüncesindeyiz.” 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir