Futbol Express 5. Yaşında!

İnternet spor ve haber sitesi olarak yayın hayatına başlayan  Futbolexpress 5. yaşına girdi.  Futbolexpress adıyla yayın hayatına başlayan sitenin sahibi Hurşit Köse, “Yayın hayatımıza başlamamızın  üzerinden tam 4 yıl gecti. 5 yıla girdik. Bundan dolayı çok mutluyum. Bugüne kadar bizlere desteklerini esirgemeyen  herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber: Ali Akdemir

 20 yıldır  Post gazetesi Spor Müdürü ve 36 yıldır da Futbol hakemliği yapan Hurşit Köse’nin,  Hamburg’da özellikle spor alanında  eksikliği hissedilen spor sitesi, 2016 yılının ocak ayı başlarında kurulmuştu. 

Bundan 5 yıl önce sitenin kuruluşunu  basına  ve sivil-toplum kuruluşu temsilcilerine, Hamburg’da SV Rot Weiss Wilhelmsburg futbol kulübü dernek lokalinda vermiş olduğu  kahvaltılı toplantıyla  tanıtan Hurşit Köse açılış konuşmasında “Çok seslilik Medya için zenginliktir” demişti.

3 çoçuk ve bir torun sahibi olan Gaziantepli Hurşit Köse, aynı zamanda koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak tanınmakta  ve  sosyal-renkli kişiliği ile çevresinde herkes tarafından sevilip, sayılmaktadır. 

Türkçe İnternet Spor Gazeteciliği dalında Almanya’da, “Futbolexpress” adı ile kuruluşundan bugüne kadar başarıyla  hizmet veren sitenin genel yayın yönetmeni  Hurşit Köse ve ekibine bizde daha nice nice yıllar diliyoruz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir