Hamburg Türk Kültür Merkezi’nde Ramazan Boyunca İftar

Eimsbütteler Markplatz 38 adresindek Hamburg Türk Kültür Merkezi’nde Ramazan ayı boyunca haırsever kişilerin sponsorluğunda her akşam verilecek olan İftar Yemeklerinin ilki, Şimşek Danışmanlık adına İsmail Şimşek tarafından gerçekleştirildi.İftara 30 aşkın kişi katıldı.

Haber: Mehmet Atak/ Ali Akdemir

Ramazan ayı ile  birlikte geleneksel iftar proğramları da başladı. Şimşek Danışmanlık sahibi İsmail Şimşek’in Hamburg Türk Kültür Merkezi’nde düzenlediği iftar yemeği yaklaşık 35  kişinin katılımıyla gerçekleştirild. Türk Kültür Merkezi Başkanı Şahin Almaoğlu, hayırsever vatandaşlarınızın katkılarıyla, iftarların  Ramazan boyunca  her akşam  devam edeceğini ifade etti.

Dernek İmamı Yakup Nakaş’ın okuduğu Kuran-ı Kerim ve vaazdan sonra Selman Yılgın’ın okuduğu Akşam Ezanı’nı takiben başlayan iftar yemeği, mutfak ekibi  Nurhan İbiş, Hatun Şener  ve İbrahim Altun tarafından hazırlandı. Yemekten sonra ikran edilen Hisar Backerei imalatı Baklava sonrasında yapılan dua ve sohbet faslı ile iftar proğramı sona erdi.

İftar yemeğine Başkan Şahin Almaoğlu, Başkan Yardımcısı Soner Çelik, Sekreter Önder Demir ile Cumali Aydoğan, Yavuz Alçın, Kadir Muşmul, Egemen Muşmul, Kadir Meşmul, Emirhan Muşmul,  Matbaacı Barbaros Sinan Keskin,  Dursun Şimşek, Eşref Şimşek,  Hasan Şimşek ve Aşçı İzzet Eşsiz gibi isimler  iştirak etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir