Hamburg’da muhteşem Boks Galası Cumartesi günü

Ünlü menajer ve eski boksör İsmail Özen-Otto’nun sahibi olduğu Universum Boks Kulübü, 20 Kasım Cumartesi günü müthiş bir boks galası düzenliyor. Hamburg kentinde Universum Boks Kulübü Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan boks gecesinde 3’ü ünvan maçı olmak üzere 9 maç boks severleri bekliyor.

ALTIN KEMER İÇİN DÖVÜŞECEKLER

Birbirinden heyecanlı dövüşlerin olacağı galada Universum boksörlerinden geleceğin Dünya Şampiyonu adayı ,  WBC Latino Ağır Siklet Altın Kemeri için Arjantinli rakibi Leandro Daniel Robutti ile karşı karşıya geliyor. Galanın final maçında ise WBC Uluslararası Ağır Siklet Gümüş Kemeri maçı, Universum Boks Kulübü’nün Kazakistanlı boksörü Zhan Kossobutskiy ile Dominik Cumhuriyet’inden  Alexis Garcia arasında gerçekleşecek.

AVNİ Mİ YUSUF MU?

Galanın bir diğer önemli ünvan maçında ise ünlü boks meneceri Ahmer Öner’in iki boksörü Avni Yıldırım ve Yusuf Kangül BDB Uluslararası Almanya Şampiyonluğu altın kemeri için kozlarını paylaşacak.

BDB Uluslararası Almanya Şampiyonluğu Altın Kemer’i için geleceğin Dünya Şampiyonu adayı ünlü boksör Avnı Yıldırım ile bir diğer Türk boksör Yusuf Kangül  arasındaki karşılaşmanın heyecanı daha şimdiden yaşanıyor.

İki kez Dünya Şampiyon’luğu maçına çıkan 13’ü nakavt olmak üzere 24 galibiyeti bulunan Avni Yıldırım, bu yıl adeta maraton gibi beşinci maçına çıkarak 2021 yılını Almanya Uluslararası Altın Kemer’ini takmak  istiyor.

Öte yandan galada Türk Boks milli takım sporcularından Bayram Malkan ise, dört gözle ilk profesyonel boks maçına çıkmayı bekliyor.

BAŞKAN İSMAİL ÖZEN-OTTO’DAN ANLAMLI MESAJ

Hamburg’daki Universum Boks Kulübü Başkanı İsmail Özen-Otto,  Cumartesi akşamı yapılacak Boks Galası’yla ilgili açıklamasında yine önemli mesajlar verdi. Başkan Özen-Otto, Gala öncesinde Boks severlere ve özellikle tüm Türk boks dünyasını ilgilendiren heyecanlı maçları sunmanın heyecanı içinde olduklarını belirterek, “Universum Boks Kulübü olarak Almanya’ya boksun eski parlak günlerini geri getirmek için emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Boks dünyasının ünlü ismi mecer Ahmet Öner ile birlikte, Türk boksörleri Dünya Şampiyonu yapmak için tüm desteğimi vereceğim. Her zaman söylüyorum, bir kez daha vurguluyorum ki bizim amacımız spor ile demokrasiye ve özgürlüğe destek vermektir. Biz insanların barış ve huzur içinde beraber yaşamasını istiyoruz” ifadesinde bulundu.

BOKS GALASI’NI  3 TV KANALI YAYINLAYACAK

Große Elbstraße 268 nolu Universum spor salonunda gerçekleşecek olan galanın giriş saati 18:00. Maçlar ise saat 19:30’dan itibaren başlayacak. Boks Galası; Universum kanalı, ESPN ve You Tube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

KAYNAK: Mehmet Ali Sayer (Basın Sözcüsü)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir