Hamburg’da Zülfikar Özer Rüzgarı Esti!

Hüseyin Koç’un Hamburg eğlence sektörüne yeni bir tarz olarak kazandırdığı „SEBASTİAN YENİ NESİL MEYHANE”nin Grand açılışında sahne alan sanatçı Zülfikar Özer, kendine has özgün yorumu ve müthiş sahne performansı ile müzikseverleri adeta büyüledi.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

Özel orkestrası ile, Luruper Hauptstrasse’de hıncahınç dolu mekanda sahne alan Zülfikar Özer, 4,5 saate yakın nefes kesen programı ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile kendisini dinlemeye gelen hayranlarını mest etti.

Sanatçı sahnede kaldığı süre içersinde, bugüne kadar çıkarmış olduğu albümlerinden seçme eserleri ve günümüzün sevilen parçalarını duygu yüklü sesiyle okurken, kendisini izleyen seyircilerden hem bolca alkış, hem de tam not aldı.

GRAND AÇILIŞTA PASTA SÜRPRİZİ BROTKORB’TAN GELDİ!

Sempatik davranışları ve mütevazi kişiliğiyle kendisini dinlemeye gelen hayranlarından büyük bir beğeni alan, Giresun Dereli’li sanatçı Zülfikar Özer, “Sensiz hayat olmaz olsun“ parçasını sahnede seslendirdiği anda ise, salonda alkış tufanı koptu.

Açılış nedeniyle sürpriz pasta jesti, Hamburg’un tanınmış pastacısı Celal Pamukoğlu‘ndan geldi. Hamburg’a farklı bir mekan kazandıran başarılı iş insanı Hüseyin Koç ta açılışta yaptığı konuşmada, kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı gelen konuklara kendi ve ekibi adına teşekkür ederek, „kendisini büyük bir beğeniyle taktir ettiğim sanatçı Zülfikar Özer, mekanımızda düzenli aralıklarla sahne almaya devam edecek“ dedi.

BU HAFTA ALi KILIÇ VE GRUP ROYAL SAHNE ALIYOR!

Sebastian Yeni Nesil Meyhane‘de programlar tüm heyecanı ve canlılığıyla devam ediyor. Bu cuma günü (24.06.2022) özgün müzik tarzının beğenilen ismi Ali Kılıç, cumartesi günü ( 25.06.2022) ise, Fırat Boz ve Furkan Kemer”in de içersinde yer aldığı 7 kişilik Grup Royal sahne alacak. Programların başlama saati 22:00.

Bu mükemmel programlara katılmak isteyenlerin kesinlikle rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Ayrıca konukların programa kadın-erkek olarak gelmeleri işletme sahibi tarafından önemle rica ediliyor.

Rezervasyonlar için Tel: 0176 209 30 354

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir