Harburg’da Eminönü Balık Restaurant açıldı

3 yıldır Hamburg’un Steindamm caddesinde faaliyet gösteren  Eminönü Balıkçısı, bu defa da  Orhan Uğur – Ali Sorgulu ortaklığında Harburg’un en işlek caddesi Moorstr’de “Eminönü Fisch Restaurant” adıyla  hizmete açıldı.

Haber: Mehmet Atak / Fotoğraflar: Rıza Atamtürk

Girişimci Orhan Uğur’un “Balık Sağlıktır” sloganı ile en işlek alışveriş caddesi Steindamm’da 3 yıl önce işletmeye  açtığı Eminönü Balıkçısı’nın büyük rağbet görmesi üzerine,  ikinci şube olarak  Orhan Uğur- Ali Sorgulu ortaklığında Harburg  tren istasyonuna 3 dakika mesafedeki Moorstr.2 adresinde  “Eminönü Fisch Restaurant” olarak, yoğun bir katılımla ve  dualarla hizmete girdi.

DİTİB Mescidi Aksa İmamı Mesut Bayar’ın açılış duası ve topluca kordele kesimi ile Harburg’daki Türklere ait işyerlerine bir yenisi daha eklenmiş oldu. 

135 metrekarelik bir alanda 40 kişilik oturma yeri olup,  yaz mevsiminde dişarıya konulacak masalarla oturma kapasitesinin 2 katına çıkması hedeflenen ve 10 kişilik personelle hizmet veren Eminönü Balık Restaurant‘ta  açılış günü ikramları iştahla tüketilirken, yoldan geçen müşterilerin talelerini yetiştirmeye çalışan ekibin gayretleri de dikkat çekiyordu. 

MEVSİM BALIKLARI EMİNÖNÜ BALIKÇISI’NDA 

Bir yandan açılışa katılan konuklarla ilgilenirken, öte yandan da mutfak ekibine talimatlar veren ortaklar Orhan Uğur ile Ali Sorgulu,  restoran hakkında şu açıklamada bulundular:

” Harburg’un tam merkezinde haftanın 7 günü 11.00- 23.00 saatleri arasında müşterilerine hizmet verecek olan restoranımızda, özellikle Levrek, Çupra, Somon,  Hamsi, Uskumru, Ton balığı ile Scampi ve toplamda 15 çeşit  deniz ürünü Köz Izgara ve Tava olarak servis edilmektedir. Balık çeşitleri mevsimlere göre mufağımızda yerini alacaktır. Vegeteranlar için de çeşitlerimiz bulunmaktadır. Özel Helvamız ise taze olarak listemizdedir. Balık Çorbasını da mönümüze dahil etmeyi düşünüyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir