Hayvanlar için bağış maratonu

VETO Avrupa Hayvan Refahı Kuruluşları Birliği, sokak ve barınak hayvanları için 7. kez Avrupa’nın en büyük mama bağışı kampanyasını başlatıyor

VETO Hayvan Bağışı Maratonu 2022, zaten bir gıda mucizesiydi: Avrupa’nın en büyük gıda bağışı kampanyası, günlük 2.867.292 rasyon gıda bağışı sonucuna ulaştı. Kampanyayı başlatan VETO şimdi bu başarının üzerine yenilerini eklemek istiyor. 2 Kasım 2023 – 4 Ocak 2024 tarihleri arasında online olarak toplanacak olan mama bağışları, 11 farklı Avrupa ülkesinde evsiz köpek ve kedilere yardım etmeyi taahhüt eden 40 hayvan refahı kuruluşuna dağıtılacak.

Hayvanlar için yardım maratonunun arka planında, Avrupa’nın pek çok yerinde kış aylarında sokak ve barınak hayvanlarının içinde bulunduğu tehlikeli durum yatmaktadır. Özellikle kışın çok sert geçtiği Romanya ve Bulgaristan gibi ülkelerde yiyecek eksikliği bu dört ayaklı dostlarımızın yaşamları için gerçek bir tehdittir. Hayvan barınakları genellikle yeterince kış koşullarına uygun olmadığından, yalnızca iyi beslenmiş, güçlü ve ısınmalarını sağlayacak bir yağ tabakasına sahip hayvanlar sıfırın altındaki buz gibi soğuklara mümkün olduğunca dayanabilir ve kışı atlatabilir. Hayvan maması tedariki, burada bulunan hayvan refahı aktivistlerinin, himayelerindeki hayvanların temel günlük ihtiyaçları konusundaki korkularını gidermektedir. Almanya’daki hayvan refahı durumu da kritik: tahminen iki milyon sokak kedisi var, bunların çoğu yetersiz besleniyor ve çok sayıda hayvan barınağı hayatta kalma mücadelesi veriyor. “Bağış maratonumuzla, on binlerce köpek ve kediye bakan 40 hayvan refahı kuruluşuna yardım ediyoruz. Bu çok büyük bir yardım,” diye açıklıyor VETO’da Bağış Toplama Sorumlusu Sarah Schonert.

Kampanya bu yıl da milli futbolcu Svenja Huth, model Jacky Wruck ve eski profesyonel biatlet Maren Hammerschmidt gibi VETO elçilerinin yanı sıra PetCom Tierernährung GmbH & Co. KG, GOOPSI GmbH, Die Vertriebsversteher GmbH ve Canina® pharma GmbH gibi VETO’nun vizyonunu paylaşan ortaklar

Daha fazlası için: https://www.spendenmarathon-tiere.de/

Görsellere bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: https://www.spendenmarathon-tiere.de/presse/

VETO Hakkında

Avrupa Hayvan Refahı Örgütleri Birliği VETO, hayvan refahı örgütlerini gıda bağışı ve mali yardım şeklinde desteklemeye odaklanmaktadır. VETO ayrıca hedefe yönelik halkla ilişkiler ve ağ oluşturma çalışmalarının yanı sıra eğitim, kampanyalar ve dilekçeler yoluyla Avrupa hayvan refahında değişiklikler yapılması çağrısında bulunmaktadır.

Daha fazlası için: www.veto-tierschutz.de

Sorularınız için iletişim

Esma Arslan

Hamburger Internationaler Tierschutz in Not e.V. info@tierschutz-esma.com

Tel.:040 / 73 99 03-0

Fax.:040 / 73 92 63 92

E-Mail: info@aka-arslan.com

Internet:www.aka-arslan.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir