Işıtan’ların düğününde Hamburg’un ünlüleri buluştu

CHP Hamburg Birliği başkanı İşadamı Hulisi  Işıtan-Hediye Işıtan çiftinin oğlu Gökay Işıtan’ın Hotel Elysee salonundaki muhteşem düğününde 450 davetli hazır bulundu. 

Haber: Mehmet Atak/ Ali Akdemir ( Gazetem.eu/LİMAN)

Hamburg’un Rotherbaum  semtindeki 5 yıldızlı   GRAND ELYSEE Hamburg adlı lüks Otel salonunda gerçekleşen “Mara-Gökay Işıtan” çiftinin düğününde  çeşitli firma temsilcileri ile  siyaset, spor, sanat ve medya dünyasından 450 davetli bir araya geldi. CHP Hamburg Birliği Başkanı Hulisi Işıtan’ın oğlu iş insanı Gökay ile Moldovalı gelin Mara’nın geç saatlere kadar süren muhteşem düğününde müzik dünyasının ünlü ismi Piyanist Aytun Ede sahne aldı. Sahnede sazıyla yer alan diğer sanatçı Sibel Seldan ise, Aytun Ede’nin de müzik katkısıyla sevilen parçaları başarıyla seslendirdi.  Düğünde  DJÖzgür de müzik ve oyun havalarıyla geceye renk kattı.

Konuklara zengin yiyecek ve içecek menüsünün sununlduğu düğün gecesinde gelinle damatın keman eşliğnde ve mum ışıkları altında alkışlarla salona gelişleri  ile ilk dansları hayli etkiliyeci cinstendi.  Damat ile Gelin’in aile fertleri ile yakınlarının tam kadro iştirak ettiği düğünde, baba Hulisi Işıtan ile CHP Birliği yönetimi gece boyunca  davetlilerle yakından ilgilenmeleri beğeniyle karşılandı. 

DÜĞÜNDE SİYASET, SPOR ve İŞ DÜNYASI SOHBETLERİ

Hamburg ve çevresinden pek çok ünlü davetli ismin iştirak ettiği Işıtan’ların düğününde, masalarda  koyu sohbetlerin temaları, genellikle Türkiye ve Almanya’daki siyasi  gelişmeler, İş dünyası ve piyasalar, Şampiyonlar Ligi  ve  UEFA Kupası, Filenin Sultanları, Milli Takım’ın aldığı sonuçlar ve Süper Lig maçları üzerine idi. 

Uçak seferleriyle Türk turizmine 40 küsur yıl katkı sunmuş olan Vural Öger’in, mahkemelerin tecrübeli tercümanı, TGH eski Başkanı Mesut Sipahi ve  eşiyle oturduğu masa, gece boyunca dostlarınca hiç boş bırakılmadı.

CHP Hamburg Birliği önceki  başkanı  iş insanı Erol Buldak ile 3 dönem SPD Altona Milletvekilliği yapmış olan “Altona Muhtarı” Behçet Algan ve Türk Kültür Merkezi Şahin Almaoğlu’nun masasında  hararetli konuları da hep, yaklaşan Yerel Seçimler ile CHP, Kılıçdaroğlu, Özgür Özel, ve Altan Öymen”üzerine devam etti.

Işıtan ailesinin tam kadro hazır bulunduğu düğün gecesinde Hamburg’un en büyük Türk Gıda toptancısı Onkel’in sahibi Barış Şahingöz ile İşletme Müdürü Ali Köse’nin oturdukları masada ise gündem hep  iş piyasasıydı.

Myra Reisen sahibi  Namık Yener ile aynı masada yer alan kıdemli TGH yöneticilerinden Ali Kurtuldu, iş insanı Yavuz Köroğlu, gazeteciler  Ahmet Durmuş ile Ali Akdemir ‘in Beşiktaş taraftarı olmaları, Konsolosluk görevlisi Fenerbahçeliler Derneği eski yöneticilerinden Birol Mutlu ile Galatasaraylı  Gazetecilerden Mehmet Atak ile Emin Sağlık’ın muhabbet konuları da aynı bölgede 2 Beşiktaş Derneğinin kurulmuş olması olmasının sıkıntısı üzerine  idi. 

SPD Hamburg Milletvekili Güngör Yılmaz ile eşi TGH eski Başkanı Hüseyin Yılmaz, TGH Başkanı Murat Kaplan, ADD Hamburg Başkanı Serdar Temur, ve Yönetici Şuayip Karakuş,  Sivaslılar Derneği Başkanı Ruhi Özer, Saadet Partisi Hamburg Başkanı Salih Demirci,  CHP Hamburg Birliği Başkan Yardımcısı Erdoğan Bayram ile yöneticiler Eylem Doğan, Eyüp Dolaş,  Adil Dişli, Celal Cengiz, Doğan Küstül, Kenan İşlen, CHP Kiel Birliği Başkanı Engin Taş,  iş insanları Aslan Ok, Erhan Yıldırım, Kuzey Almanya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Özlü ve Başkan Yardımcısı  Bülent İreçge,  Altan Düzel, Sigortacı Necmi Ayhan,  iş insanı Ata Çepni,  Musa Çubukçu,  Altan Düzel,  İnter Hamburg Başkanı  iş insanı  Mehmet Geyik, Azmi Alan (ADD), Fenerbahçeliler Başkan Yardımcısı Himmet Keklikçi, Galatasaraylı Yücel Sarıtaş, CHP Birliği’nden Zeki Ciğer (CHP ve Karadenizli Fırıncı Cemal göze çarpan isimlerdi.

HULİSİ IŞITAN’DAN TEŞEKKÜR

Düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilenen baba Hulisi Işıtan, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırkmayan tüm katılımcılara teşekkür ettğini belirtti. 

Renkli görüntülere sahne olan, çoşkulu ve muhteşem, bir ortamda geçen düğün töreniyle hayata birlikte adım atan  genç çiftlere biz de,  “Ömür Boyu Mutluluklar” dileriz!!!

NOT: Özel fotoğraflarıya haberimize katkı sunan Ahmet Durmuş, Himmet Keklikçi ve Erdoğan Bayram’a teşekkür ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir