Lübeck’te “Geniner Center” hizmete açıldı

Schleswig-Holstein eyaletindeki Lübeck şehrinde törenle hizmete açılan Zihni Çinkılıç’a ait “Geniner Center”de Mobilya, Kış Bahçesi, Kuaför ve Gastronomi ürünleri bulunuyor.

Derleme: Mehmet Atak/ Fotoğraflar: Kadir Taçgın

2008 yılından bu yana Lübeck şehrinde “Zihni İnşaat “ adıyla faaliyet gçsteren Gaziantepli işadamı Zihni Çinkılıç, iş konseptini daha da genişleterek, bu defa 3500 metrekarelik bir alanda Mobilya, Kapı, Pencere, Cam, Kış Bahçesi ve Kuaför Ürünleri gibi çeşitlerin satışa sunulduğu “Geniner Center“adlı alışveriş merkezini açarak, ticari yönden önemli  bir projeyi hayata geçirdi.

Açılış töreninde Gaziantepliler Derneği Başkanı Vahap Döner ile dermek yöneticiler, Urfalılar Derneği Başkanı Ali Coşkun, Lübeck Alevi Kültür Derneği Başkanı İbrahim Demirelöz ve Lübeckli firma sahipleri hazır bulundu. Patron Zihni Çinkılıç’ın davelileri selamlayıp, açılışa katılımlarından dolayı teşekkür etmesi ve işyeri hakkındaki açıklamasını takiben, Gaziantepliler Derneği Başkanı Vahap Döner’in açılış duasıyla hizmete giren “Yeniler Center“‘de davetlilere yiyecek ve içecek çeşitleri ile özel Gaziantep Baklavası ikram edildi.

Tören sonrasında konuştuğumuz Zihni Çinkılıç, özel parkyeri de bulunan 3500 metrekarelik bir alandaki “Geniner Center” hakkında şunları söyledi:

“Uzun bir süredir tasarlayıp, detayları üzerinde çalıştığım “Geniner Center” projesini nihayet hayata çeçirmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Kış mevsimine rağmen açılışımıza gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı tüm dostlara teşekkür eredrim. Burada sergilenenve hepsi de kaliteli cinsten olan ürünlerimizin yüzde 80’i Türkiye’de imal edilmektedir. Fiyatlarımız da piyasa değerlerine göre nispeten avantajlıdır. Almanya ve Avrupa çapında siparişleri zamanında karşilama kapasitesindeyiz.  Bu işyerimiz vesilesiyle hem Türkiye, hem de Almanya ekonomisine sağlayacağımız katkıdan  dolayı da ayrıca çok sevinçliyim”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir