Mabel Matiz, Hamburgu yıktı, geçti!

Türkiye’de son dönemde yaptığı şarkılar ve bestelerle damga vuran ünlü sanatçı Mabel Matiz, Hamburglu hayranlarıyla buluştu. 1500’ü aşkın müziksever hep bir ağızdan Mabel Matiz şarkılarını söylediler.

CEM MİRZANLI/GAZETEM

Foto:Cem Mirzanlı

Türk popüler müziğinin son dönemdeki en önemli seslerinden olan Mabel Matiz, deyim yerindeyse Hamburgu kelimenin tam anlamıyla “Yıktı, Geçti”. Avrupa Turnesi kampasında Hamburg’da sahne alan, Reeperbahn semtindeki DOCKS’da 1500’nü aşkın sevenleriyle şarkılarını söyledi.

Mystiek Production tarafından organize edilen gecede Matiz, geceye Maya albümünden “Mendilimde Kırmızım Var” şarkısıyla giriş yaptı. Konser boyunca yeni albümünden yer alan eserlerinin yanı sıra sevilen diğer parçalarını da seslendiren Matiz, son döneme damga vuran “Anti Depresan” şarkında müzikseverler coştu.

Hamburg’da olduğu için mutluluğunu dile getiren Mabel Matiz, büyük alkışlar eşliğinde konserini bitirdi.

ALMANYA TURNESİ DEVAM EDECEK

Mabel Matiz, 2024”ün hemen başında 26 Ocak’da Almanya Stuttgart’da, 27 Ocak’da ise Frankfurt’da sahneye çıkacak. Matiz, Almanya konserler serisini sanatçı, 3 Şubat Düsseldorf ve 4 Şubat Hasselt’de verdiği konserler ile tamamlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir