Mehmet Yıldız’dan “Barış ve Dayanışma Şenliğine” Çağrı

Hamburg Eyalet Bağımsız Milletvekili Mehmet Yıldız, 16 Eylül Cumartesi günü saat 14-20 saatleri arasında Billstedt semtindeki Öjendorfer Parkında gerçekleşecek olan “Fest für Frieden und Solidarität – Barış ve Dayanışma” isimli şenliğe tüm vatandaşları davet etti. Şenlikte Hamburg’un sevilen rock sanatçısı Murat İnce’de sahne alacak.

BÜTÜN VATANDAŞLARA DAVET

Şenlikle ilgili açıklama yapan Yıldız şöyle konuştu: “ Yemen, Ukrayna ve Suriye’deki savaşlarda her gün binlerce insan ölüyor. Zenginler savaşlarda servetlerine servet katarken, işçiler ve yoksul halk savaşlarda hayatlarını kaybediyorlar. Öjendorfer Parkı büyük ölçüde İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma molozlar üzerine inşa edildi. Bu sebeple tarihi bir önemi vardır ve barışçıl bir geleceği şekillendirmenin güzel bir örneğidir. Hamburg’da yaşayan bütün vatandaşları bu şenliğe davet ediyoruz”

MURAT İNCE’DE SAHNE ALACAK

Sanatçılar Linda Kraenkova, Murat Ince, Rene Tenenjou ve Afgan müzik grubunun sahne alacağı etkinlikte Barış hareketi, Göçmen örgütleri, Mülteci dayanışması, Federal Meclis ve Eyalet Parlamentosu üyeleri konuşma yapacaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir