Mehmet Yıldız’dan Hamburg’daki Derneklere Çağrı:”Depremzedeler için Ücretsiz Stand Dayanışması”

Türkiye ve Suriye’de yaşanan deprem felaketi sonrası Hamburg’da depremzedeler için bağışlar ve yardımlar toplanmaya devam ediyor. Hamburg Eyaleti Bağımsız Milletvekili Mehmet Yıldız depremzeler için Hamburg büyük bir dayanışma örneği sergiliyor.

Depremzedelere bağış toplamak için Billstedt Center’dan 1 aylık stand izni aldıklarını söyleyen Mehmet Yıldız, “Bu süre boyunca Hamburg’daki sivil toplum kuruluşları isterlerse burada yer alarak bağış toplayabilirler” dedi.

DERNEKLER BİLLSTEDT CENTER’DE BAĞIŞ TOPLAYACABİLECEK!

Deprem felaketi sebebiyle elini taşın altına koyduklarını ve bu süreçde ellerinden geldikleri kadar destek olmaya çalıştıklarına dikkat çeken Yıldız, “Benimle birlikte aynı zamanda CDU Milletvekili David Erkalp’in girişimiyla Billstedt Center yönetiminden 1 ay boyunca Center in içinde Stand açma izni aldık. Bu sebeple sivil toplum kuruluşları ile kollektif dayanışma içinde bu standda bağış toplamaya başladık. Özellikle belirtmek isterim ki her kurum kendi adına kendi bağış kutusuna yardım topluyor. Sizden ricam 1 aylık sürede (Mart ayı boyunca- Pazartesi ile Cumartesi günleri arası 09:00-20:00 saatlerinde arasinda)katılmak isteyenler bana da ulaşabilirler. Bu sebeple uygun olduğunuz tarihleri en kısa sürede bildirirseniz hemen aksiyona geçeriz. “ diye konuştu.

Standın tüm sivil toplum kuruluşlarına açık olduğunun altını çizen Yıldız, kendisiyle iletişim için 0157 749 13 912 numarayı arayabileceklerini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir