PORTAKAL BIRAKMADI, KAÇTI

FOX TV’de Ana haber deyince akla gelen ilk isim olan Fatih Portakal’ın sürpriz emeklilik kararı sonrası yerine kimin geçeceği belli oldu. Medyaradar’ın araştırmasına göre; Türkiye’nin en çok izlenen haber bültenini bundan sonra Habertürk TV’nin eski genel yayın yönetmeni Selçuk Tepeli sunacak.

Haber : Mehmet ATAK

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

1974 yılında İstanbul’da doğan Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. Tepeli, IEP Rennes’de Avrupa Birliği Avrupa’da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine mastırını yaptı.

Medya sektöründe Aktüel ve Newsweek Türkiye dergisi yayın yönetmenliğini yapan Tepeli, Habertürk yayın danışmanlığı, Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmeni görevlerini yürüttü. Habertürk TV’de Ceyda Karan’la birlikte Eksen adlı programı yapan Tepeli, Fatih Altaylı’nın görevi bırakmasından sonra Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinde bulundu. Tepeli, bir süre önce Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği’nden ayrıldı.

FATİH PORTAKAL BIRAKMADI, KAÇTI

Habertürk’in en çok okunan yazarı Fatih Altaylı, Portakal konusundaki yazısının bir bölümünde, “Bana göre bıraktı demekten çok “Kaçtı” demek doğru olacaktır” ifadesini kullandı. İşte Fatih Altaylı’nın yazısından o bölüm:  

“Bana göre Fatih Portakal doğru düzgün bir televizyoncuydu. Mesleğini meslek gibi yaptı. İşini, etkinliğini bir “sosyal yükselme” aracı olarak görmedi. İçe dönük bir tarzı tercih etti. Saygıdeğer bir tavrı oldu. Ancak son hareketini doğru bulmadım. Siyasi değil ama mesleki bir misyon yüklemişti şartlar kendisine. Mesleğin haysiyetini. Bıraktı demekten çok “Kaçtı” demek daha doğru olacaktır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir