Prof. Gökhan Bahşi,”Herşey güzel olacak, ama..!”

Hamburg Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyeliği görevinden sonra Mâli Müşavirlik bürosunda binlerce firmaya hizmet vermiş  olan  Prof. Dr. rer. pol.  Gökhan Bahşi, eşi Ayşe Bahşi ile birlikte 14 Mayıs Seçimleri için Hamburg Başkonsolosluğu’nda  oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, seçimi kazanma yolundaki  Muhalefetin  acilen bazı konularda vatandaşa anlatımda bulunması  gerektiğini ifade etti.

 
Haber: Mehmet Atak (Gazetem.eu/ Liman)

Hamburg Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyeliği döneminde binlerce öğrenci yetiştirmiş ve açtığı  Mali Müşavirlik Bürosunda çok sayıda firmaya hizmet veren Prof.  Gökhan   Bahşi, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için oyunu kullandı ve iktidar yolunda en güçlü namzet olarak gördüğü CHP’ye yönelik önemli önerilerde  bulundu

EKONOMİK KALKINMA MODELİ  AÇIKLANMALI

Hamburg Senatosu’nun bir kuruluşu olan  “Hamburg Invest”in 1995 yılından bu yana Türkiye Masası‘na bakan ve yaklaşık 100’ü aşkın Türkiye kökenli firmayı Hamburg’a yerleştiren ve bu firmaların otomatikman Avrupa Birliği firmaları statüsüne girmelerini sağlayan  ve 2008 yılında İşletme Fakültesi Öğretim Üyeliğindenemekli ola Prof. Bahşi (80), “Her şey çok güzel olacak” deyip, Yeşil Sol Parti destekli ve 6’lı Masa  adıyla oluşan Millet İttifakı‘nın, seçimlere artık günler kala,  acilen şu konulara yönelik açıklamalarda bulunması gerektiğini belirtti:  

” Özellikle şu noktalara dikkat çekmek istiyorum:  İktidar yolundaki Muhalefetin bu son haftada  fazla vakit kaybetmeden bilgili ve çok kuvvetli bir ekonomi takımını açıklaması gerekiyor. Ayrıca da  Enflasyonun nasıl önüne geçileceğini, TL’ nin nasıl güçleneceğini, hakiki mânâda üretimin  ve ihracatın arttırılması, yabancı sermayenin ülkeye getirilmesi, teşvikler verilmesi, VW gibi büyük firmalarınTürkiye’ye çekilmesi, gayrı safi milli gelirin ile kişi başına düşen milli gelirin arttırılması, BOT (Yap-İşlet-Devret) anlaşmaları yapılması, her firmaya açık  ve dürüst ihaleler, özetle bir Ekonomik Kalkınma Modeli’ni  millete anlatmaları lazım ki, millet de ona göre oyunu kullansın.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir