Sivasspor’da tur sevinci

Konferans Ligi G Grubu beşinci maçında CFR Cluk’u ağırlayan Sivasspor, Rumen ekibini 3-0’lık skorla mağlup etti ve gruptan çıkmayı garantiledi. Grubu lider olarak tamamlamak için gözler son maça çevrildi…

Sezona hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de kötü başlayan Sivasspor, ritmini bulmaya başladı. UEFA Konferans Ligi G Grubu’ndaki kritik maçta CFR Cluj’u ağırlayan Sivasspor, 3-0’lık galibiyetle son maç öncesinde gruptan çıkmayı kesinleştirdi.

Romanya’daki maçta da rakibini 1-0 yenen Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, Mustapha Yatabare’nin 22. dakikadaki golüyle ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı. İlk yarıda birçok gol fırsatını değerlendiremeyen Sivasspor, ikinci yarıda girdiği pozisyonları değerlendirmeyi başardı. Dakika 64’te Max Gradel ve 73’te yine Yatabare’nin attığı gollerle 3-0 galip gelen Sivasspor, puanını 10’a yükseltti.

CFR Cluj 7 puanda kalırken, Balkani’yi 1-0 mağlup eden Slavia Prag averajla ikincilik koltuğuna oturmayı başardı. Sivasspor, gruptaki son maçında deplasmanda Slavia Prag ile karşı karşıya gelecek. Sivasspor, gruptaki ilk maçında sahasında ağırladığı Prag ile 1-1 berabere kalmıştı.

‘Yiğidolar’, Çekya deplasmanından galibiyet veya beraberlikle ayrılması halinde grubu lider bitirecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir