Sun Express’ten Bölge Acentelerine İftar

Sun Express Hava Yolları, Hamburg ve Kuzey Almanya eyaletlerindeki Acentelerine bir iftar yemeği verdi. Hamburg’daki Meram Restaurant’ta düzenlenen iftar proğramınade Kuzey Avrupa  Müdürü Hakan Ortatepe, Kuzey Almanya Havalimanı İstasyon Müdürü Yunus Özkan ve Antalya Temsilcisi Cemil Kağan Karahan  ile çeşitli Acente temsilcileri iştirak etti.

Mehmet Atak (gazetem.eu)

Türk Hava Yolları ile Alman Lufthansa Hava Yollarının ortak kuruluşu olan Sun Express Hava Yolları’nın Hamburg’daki geleneksel İftar Proğramı’na Hamburg ve Schleswig-Holstein Bölgelerindeki  Acenteler ile Medya mensupları  katıldı. Billstedt semtindeki Meram Restauran’ta verilen zengin menülü iftar yemeğinde 30’u aşkın davetli hazır bulundu.

HAKAN ORTATEPE’DEN SELAMLAMA VE BİLGİLENDİRME KONUŞMASI

İftar sonrasında tüm katılımcılarla birlikte Basın mensuplarına topluca poz veren Sun Express yöneticileri ve Acentlerin hep bir ağızdan “Sun Express” şeklindeki slogan haykırışları salonu inletirken,  Şirketin Kuzey Avrupa Müdürü Hakan Ortatepe  tüm katılımcıları “Hoş Geldiniz” diyerek başladığı konuşmasında özetle şunlar söyledi:

“Geçen yılki başarılı performanızdan dolayı tüm acentelerimize teşekkür ediyorum. Bu yılki Yaz proğramı çerçevesinde büyük emeklerle planlanan ve Almanya’nın bazı şehirlerinden  Eylül’e kadar sürecek Adana ve Ankara uçuşlarımız başlatılacaktır. Ayrıca yeni bir uygulama ile “OnLine Çekim” sistemi sistemi ile yolcularımıza kolaylıklar ve ücret avantajlar getirilmiş olacaktır.

6 Şubat depremi aşamasında Avrupa’nın en büyük dağıtım hizmetlerinden biri olan  ve  230 ülkede günde yaklaşık 3 milyon paket teslim etme kapasitesine erişen DPD ile  ortak çalışmaya girerek, yardım paketlerini de oluşturulan  havayolu köprüsü ile en seri şekilde bölgeye ulaştırdık. “

YUNUS ÖZKAN’DAN AÇIKLAMA VE SORULARA CEVAPLAR

Sun Express’in Kuzey Almanya Havalimanı İstasyon Müdürü  Yunus Özkan, yolcuların havaalanında karşılaştığı bilet ve bagaj konusunda karşılaştığı zorluklarından örnekler vererek, yapılması gerekenleri tekraren açıkladı. Özkan, daha sonra Acente temsilcilerinden gelen çeşitli soruları da cevaplayarak, “Sun Express Hava Yolları olarak  her zaman yolculara kolaylık sağlama gayretindeyiz”  ifadesinde bulundu

SunexpressHakan OrtatepeFrankfurt
SunexpressYunus ÖzkanHamburg
SunexpressCemil Kagan KarahanAntalya
GTS Fly GmbHRidvan Murteza, Serkan Yildiz, Muhittin TopkocHamburg
Linden ReisenMevlüt TurhanHamburg
Arkadasch ReisenOsman KarakütükHamburg
Benim ReisenBurak KantarHamburg
Biletix ReisenHasan GünerHamburg
Burak ReisenHüseyin SanalHamburg
Myra ReisenNamik YenerHamburg
Karakas ReisenHilal KarakasHamburg
Kocaman ReisenYilmaz KocamanHamburg
Sila TourVehbi ÖzbekHamburg
Keskin ReisenAsim KeskinHamburg
Amigo HolidayBelgin AtakanHamburg
RSB Bon VoyageAydemirHamburg
Romanci ReisenMesut RomanciHamburg
Nur reisenCansel HickorkmazHamburg
Bilet DükkaniKemal ErdoganHamburg
Solmaz ReisenBilal SolmazHamburg
LMC TravelYildirim TasdelenElmshorn
Star ReisenSait OralNeu Münster
Berdan ReisenErkan GecgelKiel
Galaxy ReisenAhmet KosanHamburg
MedyaEmin SaglikHamburg
MedyaHursit KöseHamburg
MedyaMehmet AtakHamburg
MedyaRiza AtamtürkHamburg
MedyaAhmet DurmusHamburg
MedyaZafer ÖzpolatHamburg
MedyaNaciye AslanHamburg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir