Takı töreninde bu da oldu! Altın yerine Ayçiçek yağı takıldı

Erzincan’da düzenlenen bir düğünde gelin ve damada takı merasimi sırasında 5 litrelik yağ takıldı. Sosyal medyada yayınlanan bu görüntülere ‘5 litrelik ayçiçeği yine iyiymiş, 200 liradan değerli’ yorumları yapıldı. Evlenen çift ise bu durumdan memnun olduklarını ifade ederek, “Verilen hediyeden hiç haberimiz yoktu, kendisine ve gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Nişan, düğün gibi törenlerde takı takma durumu mizaha döküldü. Erzincanlı Seda ve Oğuzhan Vatan, çifti düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.
Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Nikah törenine katılanlardan gelin ve damadın akrabalarından Aşkın Güngör, gelin ve damada takı olarak 5 litrelik ayçiçek yağı taktı.

AYÇİÇEK YAĞI TAKI YERİNE GEÇTİ

Çifte bir ömür boyu mutluluk dileyen Güngör, döviz yerine ayçiçek yağı hediye etmekten mutlu olduğunu da söyledi.

‘VERİLEN HEDİYEDEN HABERİMİZ YOKTU’

Güngör, “Düğünümüzde altının dışında sadece Türk parasının takıldığını görüyorsunuz. Bunun yanı sıra çiftimize ayçiçek yağı takmak istedik” dedi.

Seda ve Oğuzhan Vatan, çifti ise; “Verilen hediyeden hiç haberimiz yoktu, kendisine ve gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

(Kaynak: KARAR Gazetesi)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir