Yozgatspor’a destek gecesi Hamburg’ta

Yozgatspor 1959 takımına destek olmak amacıyla, Avrupa Yozgatlılar Federasyonu (AYDEF) Hamburg ve Bremen temsilciliği tarafından, 14 Ocak’ta, Hamburg Armada Düğün Salonu’nda „Yozgatspor Birlik beraberlik Dayanışma Gecesi“ düzenleniyor. Avrupa’da yaşayan Yozgatlılar, Yozgatspor Dayanışma Gecesi’nde bir araya gelecek.

Haber: Ali Akdemir

ESKİ BAKAN LÜTFULLAH KAYALAR’DA ETKİNLİĞE KATILIYOR!

Avrupa Ypzgatlılar Federasyonu başkanı Salih Çelik yaptığı açıklamada, “14 Ocak’ta Hamburg’ta ki Armada Eventsaal’de saat 16.00’da start alacak destek gecemize eski Milletvekili ve Bakan Lütfullah Kayalar, Yozgat Akdağmedeni belediye başkanı Nezih Yalçın, İstanbul Yozgatlılar Federasyonu genel başkanı Ahmet Yılmaz, Hamburg konsolosu Mehmet Macit, Almanya’dan siyasi milletvekilleri olmak üzere, çok sayıda STK temsilcisi ve federasyonumuzabağlı avrupadan dernek başkanlarımızkatılacaktır. Etkinliğimizeyoğun bir ilgi var“ dedi.

Konferansa katılacak

Eski bakan
Lütfullah Kayalar, 15 Ocak tarihinde Hamburg Steindamm semtinde bulunan Öz Urfa Restaurant’ta “Yeni Dünya ve Türkiye’ konulu konferansa da katılacak

AMAÇ YOZGATSPOR’A DESTEK

14 Ocak’ta Hamburg’ta ki Armada Eventsaal’da saat 16.00’da start alacak destek gecesine bir çok şirket sponsor oldu. Mustafa Tatlıtürk ve Grup Yaren’in sahne alacağı destek ve dayanışma gecesinde elde edilen gelirlerle, ikinci yarı öncesinde kadroya futbolcu takviyesi yapılması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir