ZÜHAL OLCAY’DAN  MUHTEŞEM BİR KONSER!

Sinema, Tiyatro ve Dizi  Oyunculuğu ile de  kamuoyunda tanınan, “Pencereler Önünde”, “İyisin” ve “Ayrılık da Sevdaya Dahil” gibi şarkılara imza atan şarkıcı  Zuhal OlcayHamburg’un Wilhelmsburg  semtinde bulunan Bürgerhaus salonunda hayranlarına unutamayacakları bir müzik ziyafeti çekti.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde, Hamburg Eyalet Meclis Milletvekili Güngör Yılmaz ve Ayşe Drebing’in katkılarıyla gerçekleşen konserde Olcay, muhteşem bir performans sergileyerek, şarkılarını sahnede oyunculuğuyla bütünleştirerek başarıyla seslendirdi.

HAYRANLARI ŞARKILARA ÇOŞKUYLA EŞLİK ETTİ!

Konser programından önce günün anlamı üzerine bir konuşma yapan Milletvekili Güngör Yılmaz, tüm dünyada şiddete maruz kalan kadınların durumuna değinerek, bu konuda şiddetin geldiği uç noktayı istatistik rakamlarla verdi.  Yılmaz konuşmasının devamında, „Şiddete karşı çıkmayan, sessiz kalan, ses çıkarmayan kişiler suç ortaklığı yapıyor demektir“ dedi.

5 kişilik grubuyla sahneye çıkan Zuhal Olcay, seyircilere Hamburg’da  unutulmaz bir gece yaşattı. Yılların eskitemediği seslerinden olan Zuhal Olcay,  bugüne kadar  albümünde yer alan bestelerinin yanı sıra “Pervane”, “Yine Aşk Var”, “Ankara’da Aşık Olmak” gibi gönüllerde taht kurmuş unutulmaz şarkılarını da seslendirdi. Çoşkulu bir dinleyici kitlesi önünde şarkıları sahnede adeta yaşyaarak, ve oyuculuğuyla bütünleştirerek  dillendiren Türkçe Pop türünün sevilen ismi Zuhal Olcay’a Hamburglu hayranları zaman zaman coşkulu bir şekilde eşlik etti.

BÜRGERHAUS’DA NOSTALJİ RÜZGARI ESTİ!

Kendisini dinlemeye gelen hayranlarına, konuşmasında teşekkür eden Olcay, konserin organizesinde emeği geçenlere de teşekkür etmeyi ihmal etmiyerek, „ Hamburg’u ve insanlarını çok sevdim. Tekrar bu güzel şehre  gelmek isterim“ dedi ve kendisini çoşkulu bir sekilde dinleyip, eşlik eden bazı hayranlarını sahneye alarak onlarla birlikte şarkı söyledi. Sanatçı son derece  samimi  ve doğal davranışlarıyla dikkat çekti.

 İlk albümünü 1998 yılında çıkaran, Müzik kariyerinde Başucu Şarkıları, Aşkın Halleri, gibi albümleri çıkarmış, Kavak YelleriHakan Aysev – PervaneSesler Yüzler Sokaklar gibi şarkıları dillerden düşmeyen Türkçe Pop türünün sevilen ismi Zuhal Olcay, o tarihten bu yana milyonlarca insanın takdirini kazandı. Sanatçının  proğramını dinlerken bazen hüzünlendik, bazen buruk, bazen keyifli bir nostaljik esinti içersine girdik.

 Zuhal Olcay,  sahnedeki performansıyla sevenlerini kendine hayran bıraktı. Ünlü isim konser sırasında dinleyicilerine hitaben  Gelip geçen şeye ömür deniyor arkadaşlar, anı yaşamaya çalışın” diye tavsiye de  bulundu. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir