17. Seçim, 17. Zafer

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugüne kadar 17’nci seçim başarısına ulaşmış oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarihte bir ilk olan ikinci tur seçimi rakibi CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun yaklaşık 4 puan önünde tamamladı.

2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 52.6 oy alan Erdoğan, bu seçimde de oy oranını koruyarak yüzde 52.14 ile yeniden seçildi. Erdoğan, 14 Mayıs ve 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri ile birlikte bugüne kadar genel ve yerel seçimler ile referandumlarla 17’nci Seçim başarısına ulaşmış oldu. Kılıçdaroğlu ise ilk tura göre oy oranını yüzde 47.86’ya çıkarmasına karşın kaybetti.

Erman Toroğlu Kılıçdaroğlu’nun seçimi neden kaybettiğini açıkladı

Eski hakem ve ünlü yorumcu Erman Toroğlu bu kez siyasete daldı! Kemal Kılıçdaroğlu‘nun Cumhurbaşkanlığı seçimini neden kaybettiğini açıklayan Toroğlu’nun iddiası gündem yarattı.
Erman Toroğlu Kılıçdaroğlu‘nun seçimi neden kaybettiğini açıkladı
Erman Toroğlu, Futbol Plus Youtube kanalında Ceyda Dönmez ve Taner Karaman’ın konuğu oldu.
Futbolda gündem yaratan açıklamalarda bulunan Toroğlu, aynı zamanda siyasete de girerek Kemal Kılıçdaroğlu‘nun Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmesini de değerlendirdi. Erman Toroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında konuşurken, aynı zamanda aynı okulda okuduğu CHP Lideri hakkında da detaylar verdi.
İşte Erman Toroğlu’nun Kılıçdaroğlu iddiası:
Hocam karşıyla mücadele ederken önce arkanı kollayacaksın.
Karşı kolay. Golü arkadan yersin.
Topun olduğu yer en tehlikesiz yer. Çünkü bütün gözler orada.
Kılıçdaroğlu arkadan gol yedi.
Benim gördüğüm bu.

KAYNAK: YENİÇAĞ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir