Fenerbahçe Alagöz Holding, final serisinde 2-0 öne geçti

Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, ligde de şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu play-off final serisi ikinci maçında deplasmanda Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi’ni 77-83 yenen Takımımız, final serisinde 2-0 öne geçti. Stewart 26, Meesseman 19, Sabally 14, Alperi 13 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan isimlerimiz oldu.


3 galibiyete ulaşan takım şampiyonluğunu ilan edeceği seride üçüncü karşılaşma ise 25 Nisan Salı akşamı Metro Enerji Salonu’nda oynanacak. Potanın Kraliçeleri bu maçı da kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.
 
Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan maçı Başkan Ali Y. Koç ile Yönetim Kurulu Üyeleri de takip etti.

Maçın ilk yarısı karşılıklı basketlere sahne oldu. İlk çeyreği 22-23 önde geçen Takımımız soyunma odasına da 41-42 üstün girdi. Üçüncü çeyrekte yıldız oyuncumuz Breanna Stewart ile art arda üç üçlük bulan Potanın Kraliçeleri farkı açtı ve periyotu 52-65 üstün tamamladı. Dördüncü çeyrekte de bir başka yıldızı Meesseman ile farkı koruyan Fenerbahçe Alagöz Holding, mücadeleden 77-83 galip ayrıldı.
 
Maçın ardından Başkan ve yöneticiler Takımı tebrik etti.

Skor dağılımımız: Stewart 26, Meesseman 19, Sabally 14, Alperi 13, Olcay 8, Merve 3.
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir