Güzellik ve Estetiğe Dair Herşey “Beauty By Semra“ Salonu’nda

Almanya’nın Schleswig-Holstein eyaletine bağlı tatil ve turizm kasabası Wedel’de estetik ve güzellik alanında 9 yıldır hizmet veren Semra Kılınç, bakıma ve güzelliğe önem veren kadın ve erkeklere yönelik önemli tavsiyelerde bulundu. 

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir


BEAUTY BY SEMRA„ GÜZELLİK SALONU İLE GÜZELLİĞİNİ KEŞFET!!!

Mülkü kendilerine ait geniş bir alan üzerine kurulu salonda, eşi bay ve bayan kuaförü Mehmet Kılınç , Semra Kılınç ise  estetik ve güzellik alanında hizmet sunmaktadır. Deneyimli güzellik uzmanı Semra Kılınç ile, özelllikle kadınların ilgisini çekecek estetik ve güzellik üzerine keyifli bir sohbet görüşmesi gerçekleştirdik. 

Wedel’de Vosshagen 1, 22880 adresindeki  “Beauty By Semra“ adlı güzellik salonunda hizmet veren Semra“ Kılınç, „Güzellik kişiden kişiye değişen bir kavramdır. Siz duydunuz mu hiç bir kişinin “ben çirkinim” dediğini?  Kişinin gözünde kendisi de güzeldir. O noktaya erişmek için güzellik ve estetik salonları devreye girer. Bizler kişinin kendisini rahat ve güzel hissetmesi için buradayız. Buyrun gelin, size uygun fiyatlarla sunduğumuz güzellik hizmetlerimize bizzat tanık olun” dedi.

Güzellik, aynada kendini seyreden sonsuzluktur.

Konuşmasının devamında insanlarınkendilerini sevmeleri ve mutlu olmalarısonucu, pozitif enerji vererek çevresinde bulunan insanları da mutlu ettiklerini belirten Kılıç, „ Özellikle kadınlar, dış görünüşlerindeki bir takım düzenlemeleri burada verilen hizmetler ile yapar ve böylece hayal ettikleri görünümü kazanmış olurlar. Estetik ve güzellik merkezlerinde kullanılan çok farklı yöntemler vardır ve bunlar dikkat ve özenle yapılırsa eğer, sağlığa herhangi bir zararı yoktur. Dolayısıyla da söz konusu yöntemler, gönül rahatlığı ile kullanılabilir“  şeklinde konuştu.

Semra Kılınç’ın başarıyla işlettiği Güzellik salonunda, zayıflama ve incelme yöntemi, SHR  Buz başlıklı Lazer Epilasyon başta olmak üzere, Makyaj, Lenf Drenaj, Microblading kaş tekniği, geçici kaş, kalıcımakyaj, profesyonel cilt bakımı, selülit masajı, dermapen, saç vitamini, microblading, Hollywood Hydrafacial cilt bakımı işlemleri ile kadın ve erkeklere hizmet veriyor. Beauty By Semra Güzellik Salonu, bu özellikleriyle  Wedel ve çevresinde ilgi ve cazibe merkezi olmaya devam ediyor. 

Sunduğu uygun, cazip fiatlarla kadın ve erkek müşterilere hizmet vermeye devam eden Semra Kılınç‘a biz de bol kazanç ve başarılar dileriz.

                          ***

BEAUTY BY SEMRA

Vosshagen 1,

22880 Wedel

Tel: 04103-3388/ 04103-818281

01731922961

@beautybysemra

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir