Hamburg Türk Basın Birliği’nden SAMSUN Valiliğine Ziyaret

Hamburg Türk Basın Birliği’nin Samsun’a yapmış oldukları basın çıkartmasının ikinci gününde,  daha önce  Kızıltepe Kaymakamı olarak görev yaparken, yakın bir zamanda Samsun Vali yardımcılığına atanan vali yardımcısı Fatih Cıdıroğlu oldu. Görüşmede Vali‘nin basın danışmanı Harun Uysal’da hazır bulundu.

Futbol Express’in haberine göre ;

Haber: Ali Akdemir Fotoğraflar: Hasan Akdoğan

Karşılıklı olarak  tanışma  faslından sonra koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Vali yardımcısı Fatih Cıdıroğlu Hamburg Türk Basın Birliği üyelerine çeşitli sorular yöneltti. Son derece samimi ve sıcak bir ortamda geçen görüşmede HTBB üyeleride vali yardımcısına çok yönlü sorular yönelttiler. Vali yardımcısı  Cıdıroğlu sorulan sorulara içtenlikle samimi cevaplar verdi.

HER ŞART ALTINDA BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİ KORUYUN!

Vali yardImcisi Cıdıroğlu yurt disinda yasayan Türklerin birlik ve beraberliğine cok önem verdiğini belirterek, „Her şart altında birlik ve beraberliğinizi koruyun.  Sizlerin bizlere, bizim size ihtiyacımız var“ dedi.

Vali Yardimcisi Fatih CIDIROĞLU,  konuşmasında , 27 Kasım 1987 İstanbul Fatih Cerrahpaşa doğumlu olduğunu, Uzm. Dr. Ayşe CIDIROĞLU  ile evli olup Yavuz Alp ve Elif Sayra adında iki çocuğu olduğunu  belirtti. 

Fatih Cıdıroğlu twitter hesabından Samsun Vali Yardımcılığına atandığı yeni görevine başlarken şöyle açıklamıştı, “Kurtuluş Savaşının işaret fişeğinin atıldığı, mavi ve yeşilin muhteşem güzelliği ile Karadenizin incisi, lokomotif şehri Samsun’da bugün itibariyle Samsun Vali Yardımcısı olarak göreve başladık.  Rabbim aziz milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin” ifadelerini kullanmıştı.

Fatih CIDIROĞLU, Valilikte görevinin spor ve sosyal yardımlaşma bölümü olduğunu ıfade ederek sözlerini noktaladı.  Görüşmenin sonunda HTBB başkanı Mehmet Atak vali yardımcısına sembolik olarak Hamburg motifleriyle süslenmiş bir tabak hediye etti. Hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından görüşme başladığı sıcaklıkta son buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir