Hamburg’da “Erbakan’ı Anma Haftası”

Saadet Hamburg teşkilatı, eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 11. vefat yıldönümü münasebetiyle yayınladığı Anma Haftası mesajında,Saadet Partisi’nin geçmiş dönemlerdeki Genel Başkanı Erbakan’ın kişiliği dile getirildi.

İşte Saadet Hamburg’un Anma Haftası açıklaması:

ERBAKAN HAFTASI 2022

Günümüzde insanlığın sürekli artan ırkçılık, sömürü, eşitsizlik, toplumsal kaos ve savaşlar sebebiyle büyük bir buhranın içinde olduğu, toplumların en ufak farklılıkları nedeniyle daha da ayrıştırılmaya çalışıldığı herkesin malumudur.

Tam bu noktada yarım asırlık siyasi mücadelesinin ana diyalektiğini oluşturan „Savaş değil, barış“, „Çatışma değil, diyalog, “Çifte standart değil, adalet”, “Sömürü değil, samimi işbirliği”, “Üstünlük taslamak değil, eşitlik”, “Baskı ve tehakküm değil, insan hakları, hürriyet ve demokrasi” söylemlerini ilk önce yeniden insanların gündemine girmesini sağlayan 54. T.C. Hükümeti Başbakanı ve Saadet Partisi‘nin merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefatının 11. Sene-i devriyesinde rahmetle anıyoruz.

Vizyoner kişiliğinin bir yansıması olarak yine Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Avrupa’ya işgücü olarak gönderildikten sonra adeta unutulan insanımıza sahip çıkma konusunda ülkemizde olduğu gibi Avrupa‘da da önemli çalışmalara imza atmıştır. İnsanımızın Avrupa‘daki sorunlarının tespiti, çözüm yolları, onlara organize olma ve teşkilatlanma konusunda yol gösterici olmuştur. Bundan dolayı Avrupa‘da yaşayan bizler de kendisine müteşekkiriz.

Saadet Hamburg Teşkilatı olarak bizler de bu doğrultuda Hamburg‘taki siz değerli yurttaşlarımıza yönelik çalışmalarımızı sürdürüyor, cennet vatanımız Türkiye ile yaşadığımız ülke arasında bir köprü olmaya çalışıyoruz.

Hepinizi bu duygu ve düşüncelerle, içinde bulunduğumuz kısıtlamalarla dolu zorlu süreçte, aileniz ile birlikte sağlık ve afiyetli günler gerçirmenizi diliyor, saygılarımızı sunuyor, tekrar Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı rahmetle anıyoruz.

Saadet Hamburg Teşkilatı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir