KUL’A KULLUK EDEN DÖNEKLERE YAZIKLAR OLSUN !..

CHP Hamburg ve Schleswig – Holstein Birliği önceki dönem başkanı Erol Buldak, son günlerde parti içinden  bir grup ve bazı medya organlarınca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun artık görevinden ayrılması gerektiği yolunda  başlatılan yıpratma kampanyası  karşısında oldukça sert bir yazı kaleme aldı.

İşte Erol Buldak’ın o yazısı:

Koskoca Cumhuriyet Halk Partisi‘ni âdeta genel yapısını, varlığını, Türkiye Cumhuriyeti Devleti‘nin kurucu unsuru olduğunu unutarak;

özellikle de seçilmiş ve 2019 yılında yapılan son Mahalli Seçimlerde  iddia ediyorum çok çok başarılı olmuş,

Ülkesi için âdeta canını ortaya koyan, demokrasiden, halktan, hukuktan, adaletten yana tüm koşullarını sunarak Türkiye’yi bu bataklıktan kurtarma pahasına bedel  ödemeye hazır olan bir Genel Başkanı elbirliğiyle linç kampanyası eşliğinde eleştirmek ve ithamlarda bulunmak kimsenin hakkı da değil, haddi de olmamalı..

Bu bir siyasi partidir ve bu partinin yetkili organlarıı, Parti Meclisi  ve MYK vardır.

Birilerinin istifa etsin, birilerinin gitsin,  birilerinin el versin demesiyle olmayacağını o hoyratça davranış içinde olanların kafalarına sokması gerekir. 

Bir seçim süreci yaşandı, evet kazanamadık ama neden Kemal KILIÇDAROĞLU günah keçisi olarak seçilmek isteniyor, bunu anlamakta âdeta şaşırıyorum. Bunları yazanların da, dillendirenlerin de asla iyi niyetli olmadıklarını düşünüyorum.

Onlara sormak gerekir ki: Geçmiş dönemlerde yine Erdoğan‘a karşı Cumhurbaşkanı adayı olan Ekmelettin İHSANOĞLU ile Muharrem İNCE  yüzde kaç oy aldılar, Kemal KILIÇDAROĞLU yüzde kaç oy aldı ? Muhalefetin yüzde 47,5 oyunu azımsayan veya görmezden gelerek Kılıçdaroğlu‘nu başarısız olarak lanse etmek tek kelimeyle nankörlüktür. 

Bir başka adayı göstererek Kemal KILIÇDAROĞLU‘nu, Parti tabanını ve onu sevenleri yok saymak nasıl bir anlayıştır? Bunu da kamuoyunun ve Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin, gönüllülerinin ve tabanının takdirine bırakmak istiyorum.

Ayrıca Truva Atı olarak ortaya çıkanlar ile seçilmiş Operasyon çocukları eliyle,

Başta sözüm ona TV Kanalı geçinen SÖZCÜ TV,

Yalakalığı ile ünlü Fatih ALTAYLI, 

Saygısız, ukala ve pişkin Fatih PORTAKAL,

Birilerinin adına tetikçilik yapan İsmail SAYMAZ,

Her devrin adamı Uğur DÜNDAR ve ismini bile yazmaya gerek duymadığımız üç beş kendini bilmez yazar-çizer  takımı!..

Irkçılığınız, Mikro Milliyetçiliğiniz, faşist beyinleriniz yine hortladı.. 

Sizlerin aslı bu işte!..

Toplum bu yüzünüzü sonunda gördü ve sizleri asla affetmeyecektir. 

20 yıllık bir süreçte hangi olayda tavır alıp da adam gibi dik duruş sergileyerek  Hükümet yetkililerine ya da kurumların yöneticilerine istifa talebinde bulunabildiniz???.

Kınıyorum hepinizi!..

Yazıklar olsun!…

Yazıklar olsun!…

“Kula kulluk edenlere” Yazıklar olsun!…

4 Dönem, 5 Dönem,  hatta 6.Dönem Millietvekili seçilmiş ve adeta üç maymunu oynayanları da tarih asla  affetmeyecektir.. 

14 Haziran 2023

€rol BULDAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir