KUZEY ALMANYA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN MUHTEŞEM BAHAR ŞENLİĞİ!

Kuzey Almanya Beşiktaşlılar Derneği’nin Lurup semtinde bulunan dernek lokalinin bahçesinde düzenlenen açık hava etkinliğinde, “Mangal Köfteli Bahara Merhaba” adı altında Hamburg ve çevresinde bulunan Anadolu Mozaiği’nin tüm renkleri bir araya gelerek baharın gelişini birlikte kutladılar.

Haber: Ali Akdemir / Fotoğraf: Rıza Atamtürk

Hamburg Başkonsolosu Emine Derya Kara, Eğitim Ateşesi Lütfi Dede, iş insanları, siyasetçiler, sivil toplum örgütleri ve spor derneklerinin temsilcileri ile vatandaşların bir araya geldiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan Mehmet Özlü’nün açılış ve selamlama konuşmasının ardından, T.C. Hamburg Başkonsolosu Emine Derya Kara, sporun birleştirici gücüne değinerek, “Bugün ben de bir Beşiktaş taraftarı olarak burada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Kuzey Almanya Beşiktaşlılar Derneği’ne davet için teşekkür ederim.” dedi.

BJK BAŞKANI HASAN ARAT’TAN TEBRİK TELEFONU

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Türkiye’den telefonla arayarak, etkinlik vesilesiyle Dernek Başkanı Mehmet Özlü’ye tebrik ve başarı dileklerini iletti. Bu, katılımcılar arasında memnuniyetle karşılandı. Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’nın manevi oğlu olarak bilinen Hasan Arat, Başkonsolos Emine Derya Kara ile de telefonda konuşarak katılımından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Dernek başkanı Mehmet Özlü ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı etkinliğe, Fenerbahçe, Trabzonsporlular, Sivassporlular, Hamburg Türk Basın Birliği, Kültürlerarası Aileler, EUBA, Demokratik Kültür Derneği, TGH ve Hamburg CHP gibi birçok kuruluşun temsilcileri katıldı. Ayrıca, önceki haftalarda Hamburg Galatasaray Derneği başkanlığına seçilen Volkan Varol ve yönetim kurulu üyeleri de etkinlikte yer aldı.

HOŞGÖRÜ ve DOSTLUK MESAJLARI VERİLDİ

Çocuklara yönelik programların da yer aldığı etkinlikte, çocukların eğlenmeleri için özel çaba sarf edildi. Piknikte yapılan konuşmalarda, barış, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü mesajları verildi.

Etkinlik boyunca Radyo Merhaba ekibinden Kazım Korkmaz ve yardımcısı Kerem, program sunumu ve müzik yayını yaptı.

Etkinliğe katılanlar, piknik boyunca kendilerine ikram edilen lezzetli köfte-ekmek, ev yemekleri, tatlılar ve Sedat Akgündüz’ün hazırladığı dondurmalı helvanın tadına bakarken, diğer yandan keyifli sohbetler gerçekleştirerek baharın gelişini birlikte coşkuyla kutladılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir